LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VODIČ ZA STUDENTE

Gdje se sve možete dobro i povoljno provesti uz studentske popuste

Kako bismo iskoristili maksimum od svojih studentskih budžeta te stekli što više kvalitetnih iskustava, u članku donosimo neke od sadržaja kojima studenti mogu pristupiti uz određene popuste.

Kako bismo iskoristili maksimum od svojih studentskih budžeta te stekli što više kvalitetnih iskustava, u članku donosimo neke od sadržaja kojima studenti mogu pristupiti uz određene popuste.

Studentsko doba obiluje raznolikošću ponuđenih sadržaja, no studentski budžet često ne dopušta neograničene užitke i njihovu prečestu konzumaciju. Kako bismo ipak iskoristili maksimum od svojih studentskih dana te iskusili sve blagodati studentskog života, valja biti informiran o sadržajima na koje studenti mogu ostvariti određene popuste.

Tako primjerice u HNK Zagreb možete otići u pola cijene, a i druga kazališta u Zagrebu i diljem Hrvatske nude znatne popuste studentskoj populaciji.

Što upisati, kakav je studentski život i gdje se zaposliti u struci – sve to na ovogodišnjoj Smotri sveučilišta


Filmove u kinima studenti uglavnom mogu gledati po povoljnijim cijenama, a u kombinaciji s njima često dolaze i posebne pogodnosti po pitanju kokica i pića.

Od kulturnih sadržaja nikako se ne smiju izostaviti ni razni muzeji koji studentima redovito omogućuju posjete po izrazito pristupačnim cijenama.

Kreativni načini za uštedu novca kao student


Popusti za studente osigurani su i u našim brojnim nacionalnim parkovima, odnosno parkovima prirode.

Uz sve to valja spomenuti i sveprisutne escape roomove koji također znaju imati popuste za studente, a neki traju i tijekom čitave godine.

Koji hrvatski grad zaslužuje titulu mediteranskog grada kulture i dijaloga?


Za još korisnih i manje poznatih informacija koje bi vam mogle pomoći u vašem studiranju, pogledajte našu seriju članaka pod nazivom Vodič za studente.
FOTO: UNSPLASH