LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program oporavka „Idemo van”

FOTO: SC Varaždin organizirao izlet na Kalnik za članove servisa u Koprivnici i Križevcima

Članovi Studentskog centra Varaždin, odnosno podružnica u Koprivnici i Križevcima uživali su u izletu na Kalnik. Studentski cetar poziva i ostale studente da se učlane i uživaju u brojnim pogodnostima koje im se nude.

Članovi Studentskog centra Varaždin, odnosno podružnica u Koprivnici i Križevcima uživali su u izletu na Kalnik. Studentski cetar poziva i ostale studente da se učlane i uživaju u brojnim pogodnostima koje im se nude.

Studentski centar Varaždin organizirao je izlet na Kalnik za članove Student servisa Koprivnica i Student servisa Križevci u sklopu proljetnog programa oporavka za studente pod nazivom Idemo van.

Po dolasku na Kalnik studenti su u pratnji turističkog vodiča obišli planinarsku stazu i Stari grad Veliki Kalnik, pišu nam iz SC-a. Nakon obilaska staze organiziran je ručak u Planinarskom domu Kalnik, nakon kojeg su studenti nastavili druženje ispred planinarskog doma. Fotografije koje pružaju djelić vesele atmosfere moguće je pogledati u fotogaleriji.

Ako i vi želite postati član SC-a Varaždin, kao i podružnica u Koprivnici u Križevcima, možete to učiniti potpuno besplatno i ostvariti pogodnosti poput:
  • prava na rad posredstvom studentskih servisa na području cijele Hrvatske
  • prava na subvencije u privatnom smještaju
  • prava na bespovratne financijske potpore za projekte i drugo.
Studentski centar i spomenute podružnice pozivaju vas da to učinite kako biste imali priliku za brzu i dobru zaradu, stjecanje radnog iskustva tijekom studija i garantiranu isplatu zarada za sve studente kojima je studentski servis pronašao posao.

Sve što je potrebno za učlanjenje u servis studenti mogu pronaći na mrežnim stranicama na kojima se nalazi i web-servis za pretraživanje aktualnih poslova, preglednik ugovora i zarada, jelovnici studentskih restorana u Koprivnici i Križevcima te brojne druge korisne informacije za studente. 

Za sva dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće slobodno ih možete kontaktirati putem e-adresa koprivnica@student-servis.hr i krizevci@student-servis.hr ili na brojeve 048/626-820 i 091/2626-820, od ponedjeljka do petka, od 7 do 15 sati.
FOTO: STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN