LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

FOTO: Donosimo nekoliko najzabavnijih oglasa za cimere u studentskim domovima

Oglasi za cimere, osim što su natjecanje u pronalasku što boljeg cimera, postali su i natjecanje najzabavnijih takvih oglasa.

Oglasi za cimere, osim što su natjecanje u pronalasku što boljeg cimera, postali su i natjecanje najzabavnijih takvih oglasa.

U ponedjeljak, 17. kolovoza stigli su privremeni rezultati natječaja za studentske domove pa su i studenti pokrenuli potragu za svojim novim cimerima.

Oglasi su raznoliki, neki traže tihe osobe koje će biti minimalno u sobi, a neki bi radije dijelili sobu s komunikativnom osobom koja će im biti i novi partner za izlaske, kave i ostala druženja. Ipak, većina ih se slaže oko nedozvoljavanja pušenja u sobi, učenja noću i dolaska nenajavljenih gostiju. 

U nastavku vam donosimo nekoliko oglasa koji su nama zapeli za oko kao najoriginalniji i najzabavniji

– Jedini uvjet koji zahtijevam jest da moj cimer nije štreber jer će inače meni nabijati grižnju savjest – navodi jedan student. 

Jedan je student napravio listu želja koje bi njegov novi cimer trebao zadovoljiti, a neke od njih su:
  • osoba koja ne koristi moj wc papir jer sam već imao neugodnih iskustava te sam pronašao svoju rolu iskorištenu s jedne strane,
  • osobu koja nije cijeli dan u sobi, a po mogućnosti i da ne spava u toj sobi, možda da dođe jednom mjesečno pozdraviti i počistiti sobu,
  • osoba koja nije ovisna o alkoholu, ali je spremna popiti 5-6 puta tjedno.
Još neke oglase pogledajte u našoj fotogaleriji, a ako i dalje niste pronašli svog cimera, objavite i vi svoj kreativni oglas na Facebook stranici onog doma u kojem ćete biti smješteni!
FOTO: PEXELS