LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kviz općeg znanja ulazi u završnicu

Finale svih finala KOZe pobjednike upisuje u kvizaške anale

– Sve vas pozivamo da nam se pridružite na najvećem kvizu ove godine. Pripremili smo vam stvarno jako puno iznenađenja i poklončića koje će naš voditelj Goran Vugrinec Goc dijeliti šakom i kapom. Dovoljno je reći da će dobar dio dvorane kući otići barem malo bogatiji nego što je bio pri dolasku. – kažu organizatori.

– Sve vas pozivamo da nam se pridružite na najvećem kvizu ove godine. Pripremili smo vam stvarno jako puno iznenađenja i poklončića koje će naš voditelj Goran Vugrinec Goc dijeliti šakom i kapom. Dovoljno je reći da će dobar dio dvorane kući otići barem malo bogatiji nego što je bio pri dolasku. – kažu organizatori.

Finale svih finala Kviza općeg znanja održat će se u caffe baru Metropolis u nedjelju, 26. ožujka, s početkom u 19 sati. Za najveću feštu znanja ove godine pripremili smo dinamičan, raznovrstan i uzbudljiv kviz sa zbilja bogatim nagradama. Pobjednici sezone, uz fantastične nagrade, dobit će i najveće priznanje koje KOZoljupci mogu dobiti: čast i samozadovoljstvo činjenicom da ulaze u povijest KOZokvizaških druženja.

– Otkako smo pokrenuli KOZu, kviz općeg znanja, imali smo puno zabavnih, veselih druženja koja su završavala proglašenjem pobjednika večeri, kojih je dosad bilo zbilja mnogo. Nakon četiri različite lokacije, tisuća postavljenih pitanja, hektolitara popijene pive, nebrojenih krivo pročitanih imena i stotina podijeljenih nagrada, vrijeme je da konačno dobijemo i pobjednika prve sezone KOZe. – kažu organizatori.

Prva tri reda bit će rezervirana za dosadašnje pobjednike KOZa kvizova, dok će ostatak dvorane ispuniti natjecatelji koji u proteklih godinu i pol nisu okusili slast pobjede i svoju priliku pod reflektorom još čekaju. Finalisti i „obični“ natjecatelji igrat će isti kviz, ali neće se natjecati u istoj konkurenciji: nagrade su pripremljene i za „regularni“ dio kviza. Dakle, iste večeri kad dobijemo pobjednike prve sezone KOZe, dobit ćemo i pobjednike prvoga kviza druge sezone. Kviz neće biti ništa posebno teži ili lakši nego inače, ali bit će jedna nova kategorija specijalno dizajnirana za finaliste, kategorija koja će svakako pomoći riješiti pitanje pobjednika, ali i koju će moći igrati i ostatak natjecatelja u dvorani.

– Sve vas pozivamo da nam se pridružite na najvećem kvizu ove godine  Pripremili smo vam stvarno jako puno iznenađenja i poklončića koje će naš voditelj Goran Vugrinec Goc dijeliti šakom i kapom. U danima koji dolaze predstavljat ćemo sponzore, koji su se stvarno isprsili da znanje na našoj kvizaškoj fešti bude fino nagrađeno. Dovoljno je reći da će dobar dio dvorane kući otići barem malo bogatiji nego što je bio pri dolasku. – kažu organizatori.

Ulaznica će koštati standardnih 20 kuna po članu ekipe, a svoje ekipe možete prijaviti na dobro vam poznat način:

  • slanjem mejla na koza@fak.hr (“prijava za KOZu 26.3.” u naslov, ime ekipe i broj članova u sadržaj poruke)
  • slanjem SMS-a na 091 1179 329 (“prijava za KOZu 26.3.”, ime ekipe, broj članova)
  • slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici
  • ispunjavanjem ovog online obrasca.