LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetni festival na Jarunu

Eksplozivni Antenat pridružuje se programu INmusica #12

Odlični zagrebački Antenat nastupit će na spektakularnom dvanaestom izdanju INmusic festivala.

Odlični zagrebački Antenat nastupit će na spektakularnom dvanaestom izdanju INmusic festivala.

Antenat je 1997. godine u zagrebačkom naselju Špansko osnovala skupina prijatelja, a započeli su kao standardni rock-kvartet s bubnjem, basom, gitarom i vokalom. S vremenom njihov se glazbeni stil mijenjao te su počeli nizati live nastupe profilirajući vlastiti glazbeni izričaj koji su nazvali – subreggae. Pojam subreggae izmislili su kako bi dali ime fuziji zvukova Antenata. Subreggae obuhvaća sve od reggaea i duba, preko ska i punka, do world-music elemenata, a svaki član benda sa svojim instrumentom doprinosi toj mješavini i dodaje nešto specifično: bubnjevi žestinu punk-rocka, brass-sekcija reggae i jazz atmosferu, gitare psihodeličnu notu, klavijature atipičnu harmonizaciju koja podsjeća na sedamdesete, a udaraljke afro-ritmove.

Njihov debitantski album Subing objavljen je u ožujku 2006., uslijedio je album Karavana 2008., a 2013. godine objavljen je i njihov live album Izlet. Energični Antenat pridružuju se najboljem line-upu INmusic festivala do sada i velikim:  Kings of LeonAlt-JKasabianMichaelu KiwanukiSlavesFlogging MollyDarko Rundek i brojnim drugima. 

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost. Festivalske ulaznice za nezaboravno trodnevno festivalsko iskustvo dostupne su po cijeni od 499 kn u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te na službenom festivalskom webshopu. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna za 19. i 21. lipnja i jednodnevne ulaznice za 20. lipnja po cijeni od 400 kuna mogu se kupiti isključivo na službenom INmusicovom webshopu. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn dostupne su na službenom festivalskom webshopu.

FOTO: INMUSIC