LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava u Vintageu

Ekskluzivni prikaz „Adrenalina“, nove društvene igre koja se širi svijetom

Na novom izdanju Dana društvenih igara, osim igranja i zabave, u programu su ekskluzivne promocije društvenih igara domaćih autora. Kad padne mrak, posjetitelje očekuje i „after party“.

Na novom izdanju Dana društvenih igara, osim igranja i zabave, u programu su ekskluzivne promocije društvenih igara domaćih autora. Kad padne mrak, posjetitelje očekuje i „after party“.

Zagrebačka udruga Igranje, u suradnji s velikogoričkom udrugom Talus, poziva sve zainteresirane na 12. po redu Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje uz moderne društvene igre održat će se u subotu, 30. rujna 2017., od 11 pa sve do 20 sati u Vintage Industrial Baru, Savska 160 u Zagrebu.

Igranje će prezentirati mnoštvo raznoraznih igara iz svoje kolekcije, i to od onih za najmlađe, sve do noviteta za okorjele igrače društvenih igara. Također, pripremaju se zanimljive igre uloga u stvarnom vremenu (tzv. LARP), rješavanje tempiranog kofera-bombe (Mind Blowing Box) te tematski kviz.

Tijekom dana posjetitelje očekuju ekskluzivne promocije društvenih igara domaćih autora koje se distribuiraju širom svijeta. Tako će gostovati Filip Neduk, koji će prikazati ekspanziju svoje popularne igre Adrenalin. Kristijan Čurla, dizajner popularne igre Tide’s of Time, predstavit će novu igru na kojoj radi – How Much For Your Soul. Na samom događaju, moći će se i nabaviti društvene igre po promotivnim cijenama.

Novost je ovog Dana društvenih igara i ta što su svi posjetitelji nakon 20 sati pozvani na after party u prostoru Udruge – Meeple's Corneru, u ulici kraljice Jelene br. 8 (kod Branimirove tržnice), gdje će se igranje nastaviti do noćnih sati.

Cijena je ulaznice 10 kuna za odrasle, za djecu je potrebno izdvojiti 5 kuna, a za članove Udruge ulaz je besplatan. Cjelodnevna zabava zagarantirana je, kako početnicima, tako i starim zaljubljenicima u igranje.

FOTO: UDRUGA IGRANJE