LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akustično-elektronski dvojac

Dvojac marisol ima novi singl i koncert u dvorištu u ALU, a mi imamo 2x2 ulaznice!

23. rujna predstavit će svoj novi album, a najsretnijim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice.

23. rujna predstavit će svoj novi album, a najsretnijim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice.

Akustično-elektronski dvojac marisol predstavlja singl Mango, ukupno četvrti s izuzetno hvaljenog prvijenca Žene mape. Svoj debitantski album bend će koncertno predstaviti u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u četvrtak, 23. rujna.

Nakon najavnog singla Kontrol Frik, kojim su predstavili svoj žanr mango-pop, te nasljednika Pasivna agresija i Trio De Janeiro bilo je jasno da marisol na prvijencu Žene mape donosi nešto svježe i ukusno, što potvrđuje i kritika. Pjesma Mango produžuje taj niz. Evocira bezbrižne trenutke godišnjeg odmora, a nastala je u dalekom kutku Azije.

 

Album Žene mape stvarali su i snimali u nekoliko dnevnih boravaka želeći zadržati toplinu i atmosferu koja ponekad izostane u strogim studijskim uvjetima. Sami su autori glazbe i stihova, dok su aranžmane i produkciju radili s producentom Marijem Krnićem.

– Pjesme su nastajale u jednom dnevnom boravku na akustičnoj gitari, kao u nekom produljenom jam sessionu, uz postojeće stihove, bez ideje što želimo pjevati i svirati, samo su izašle iz nekog našeg ormara i nakon nekog vremena postale zaokružena cjelina. – kaže marisol za svoj debitantski uradak.

Za koncertnu promociju dvojac marisol postaje petorka. Uz Erola i Josipu zasvirat će Jerko Jurin, majstor bubnjar, Marino Vinja na basu i synthevima, a kao prateći vokal pridružuje se Katarina Matković. Marisol u dvorištu ALU 23. rujna donosi dašak ljeta i njegov ispraćaj uz odjeke mango-popa.

Za tu audiovizualno-gustativnu poslasticu koju vrijedi okusiti našim čitateljima poklanjamo 2x2 ulaznice. Za sudjelovanje je potrebno ostaviti komentar ispod objave ovog članka na Facebook profilu portala. Igramo se do petka, 17 rujna, u podne i tada proglašavamo pobjednike.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 2. rujna, od 10:00, po cijeni od 70 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 90 kn. Dostupne su na svim Eventimovim fizičkim prodajnim mjestima i online na www.eventim.hr.

FOTO: LAA