LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Drugi dio natječaja "Smisli slogan i osvoji ulaznicu"

Kako bi se zabavio uz najveća glazbena imena današnjice, nije potrebno razbiti kasicu prasicu. Upregni moždane vijuge, smisli najbolji slogan i osvoji ulaznicu za INmusic.

Kako bi se zabavio uz najveća glazbena imena današnjice, nije potrebno razbiti kasicu prasicu. Upregni moždane vijuge, smisli najbolji slogan i osvoji ulaznicu za INmusic.

Završen je prvi krug natječaja u kojem vas maštovit slogan može odvesti na INmusic festival i ubrzo ćemo proglasiti sretnog dobitnika. Ako nisi imao hrabrosti ostaviti nam svoj komentar u prošlom tjednu, nova prilika pruža ti se upravo sada!

Posjetitelji Jaruna, od 19. do 21. lipnja, plesat će do ranih jutarnjih sati uz Arcade Fire, Alt-J, Flogging Molly, Kasabian, Repetitor, Darka Rundeka i mnoge druge. Fenomenalan lineup 12. INmusica predvodi američka rock senzacija Kings Of Leon, kojem će nastup na zagrebačkom festivalu ujedno biti prvi u Hrvatskoj.

Zahvaljujući OTP banci i njenoj Mastercard contactless prepaid kartici, plaćanje na INmusicu i ove godine bit će jednostavno i brzo uz poseban sustav bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja, baš kao na drugim glazbenim festivalima svjetskog glasa.

Zbog svega navedenog, žarko priželjkuješ biti dijelom ove zabave, no tanak studentski budžet ne dopušta ti trošenje novca na kartu? Kako bi plesao i pjevao uz najveća glazbena imena današnjice ne trebaš razbiti kasicu prasicu, sve što trebaš je upotrijebiti malo kreativnosti. Upregni moždane vijuge, smisli najbolji slogan koji povezuje MasterCard contactless prepaid karticu i INmusic festival i osvoji ulaznicu za trodnevni glazbeni spektakl na jarunskom jezeru.

Ostavi nam svoj slogan u komentarima ispod objave na našoj Facebook stranici, a stručna komisija OTP banke izabrat će onaj najuspješniji. Nagradni natječaj traje do subote 3. lipnja, a u drugi krug također ulaze manje sretni odgovori i iz prvog kruga. Sretno!

FOTO: INMUSIC (JULIEN DUVAL)