LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HSA

DriveInKino u studentskoj varijanti – uskoro u blizini studentskog doma

– Filmovi koje smo pripremili obilježili su generacije te ćete iz udobnosti vlastitog automobila moći uživati u dobrim starim klasicima. – poručuju iz Hrvatske studentske asocijacije.

– Filmovi koje smo pripremili obilježili su generacije te ćete iz udobnosti vlastitog automobila moći uživati u dobrim starim klasicima. – poručuju iz Hrvatske studentske asocijacije.

U Zagrebu će se 23. i 24. te 30. i 31. svibnja 2020. godine održati osmo po redu DriveInKino u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije. Lokacija je ista kao i prethodnih godina – parkiralište i poligon Kockica, u blizini Studentskog doma Cvjetno naselje, a ulaz je besplatan

– Filmovi koje smo pripremili obilježili su generacije te ćete iz udobnosti vlastitog automobila moći uživati u dobrim starim klasicima. Kockica će se otvoriti s filmom Briljantin i (ne)zgoda Sandy i Dannyja. Mina veli da balavci danas nemaju više srama, a na kaj je točno mislila, saznat ćemo u nedjelju uz Tko pjeva, zlo ne misli. Naravno, kao i svake godine, mislili smo na sve klince i klinceze. U subotu, 30. svibnja, prikazuje se kultni crtić Dama i Skitnica čija nas ljubavna priča vraća u djetinjstvo, a nove naraštaje uči o pravoj ljubavi. Za kraj smo pripremili višestruko nagrađivani film Zelena knjiga: Vodič za život, koji nije bezrazložno osvojio Oscara za najbolji film, ali i brojna srca publike. Subotama prije emitiranja filmova priredili smo za vas i Kviz općeg znanja, kako biste pokazali svoje (ne)znanje, ali i osvojili vrijedne nagrade. – poručuju iz Hrvatske studentske asocijacije

Voditeljica projekta Ivana Bradić istaknula je: 

– Drago mi je da od 2013. kada je Hrvatska studentska asocijacija organizirala prvo DriveIn kino publika prepoznaje naš rad i svaki put dolazi i odlazi s Kockice s velikim osmjehom na licu. Ove godine zbog situacije smo u malo drugačijem izdanju, ali i dalje smo besplatni te smo pripremili pregršt zabave.

FOTO: HSA