LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert profesora i studenata

"Dosta filozofiranja" na Filozofskom fakultetu u Osijeku

Studentski zbor FFOS-a i uprava pripremili su završnu zabavu za studente, zaposlenike i sve zainteresirane studente ostalih fakulteta.

Studentski zbor FFOS-a i uprava pripremili su završnu zabavu za studente, zaposlenike i sve zainteresirane studente ostalih fakulteta.

Danas u 20:30 sati u dvorištu Filozofskog fakulteta u Osijeku imate priliku vidjeti i čuti nešto posebno – glazbeni bend sastavljen od profesora i studenata filozofije FFOS-a, Odsjek za filozofiju.

Studentski zbor FFOS-a i uprava odlučili su prirediti završnu zabavu za studente, zaposlenike i sve zainteresirane studente ostalih fakulteta. Manifestacija je dobila satirično ime Dosta filozofiranja koje ukazuje da svima nakon završenih predavanja, a prije ispitnih rokova treba opuštanje. 

U koncertu možete uživati do ponoći. Ovo je prva, a ujedno i probna godina gdje se želi vidjeti kako će manifestacija proći i postoji li mogućnost za proširenje iste na više od nastupa samo jednog benda. Zapravo je vizija uključiti što više studenata i zaposlenika FFOS-a koji su članovi nekog benda ili su DJ-i. 

Student prodekan, Branimir Križanec, poziva sve na prisustvovanje i pomoć u kreiranju još boljeg koncerta sljedeće godine  

– Bilo bi super kada bi se što više studenata javilo sa sugestijama kako poboljšati manifestaciju. Njihov feedback nam je stvarno važan jer, na kraju krajeva, studenti su najbrojnija populacija fakulteta. Sa svim idejama se mogu javiti Studentskom zboru Filozofskog fakulteta u Osijeku ili meni kao studentu prodekanu. – 

Detalje o ovogodišnjem koncertu pronađite na Facebook događaju

FOTO: BRANIMIR KRIŽANEC