LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OVAKO ISKORISTITE VRIJEME

Dosađujete se? Evo 4 prijedloga što možete napraviti

Bez obzira na vaše svakodnevne navike, uvijek se nađe tih par sati u danu kad ne znate gdje sa sobom. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako prikratiti vrijeme kada se dosađujete.

Bez obzira na vaše svakodnevne navike, uvijek se nađe tih par sati u danu kad ne znate gdje sa sobom. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako prikratiti vrijeme kada se dosađujete.

Napokon je došlo to vrijeme u godini kad faks pada u zaborav. Sad je manje bitno kako ste prošli na ispitima; rokovi su gotovi i najmanje do sredine rujna ste slobodni od bilo kakvih fakultetskih obveza. Koja sreća!

Bez obzira na to radite li preko ljeta ili spavate do podne, uvijek se nađe par sati u danu kad ne znate gdje sa sobom. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako prikratiti tu dosadnu ljetnu dosadu.

  • Posvetite se hobiju

Sigurno imate neki hobi koji vas veseli, ali inače nemate baš vremena posvetiti mu se. Možda je to crtanje, možda pisanje, fotografiranje, dizajn, ručni rad... A možda je pravi čas da se okušate u vještini koja vas potajno kopka. Kako god, sad je najbolji trenutak da učite, vježbate i isprobavate nove stvari jer vremena zaista imate.

  • Nadoknadite propuštene serije i filmove

Zadnjih tjedana, dok ste vi sjedili za knjigom i skriptom, izišle su nove epizode i sezone mnogih popularnih serija, a i par dobrih filmova. Ima li išta bolje nego zavući se u hladnu sobu dok je vani vrućina, upaliti dobru seriju ili film, uzeti malo sladoleda i guštati na najjače. Ako ste sretnik ili sretnica da imate mobitel s velikim ekranom kao što je Honor X8, spašeni ste od grijanja laptopa jer uz Honor X8 imate osjećaj kao da seriju gledate na tabletu. Ako tražite novi mobitel koji ne košta više tisuća kuna, a ima top kameru i već spomenuti vrhunski zaslon, bacite oko na Honor X8! Ispunit će sva vaša očekivanja i ostaviti vam dovoljno novca na računu da uživate u ostatku ljeta.

FOTO: Studentski.hr

  • Pročitajte zanimljivu knjigu

Nekad je stvarno gušt pročitati zanimljivo štivo koje nema veze s ispitnom literaturom. Ako ne volite nositi sa sobom fizičke knjige – istražite e-knjige koje možete čitati na mobitelu, u bilo kojem trenutku dana (ako vam baterija traje dovoljno dugo). Kad smo kod trajanja baterije – Honor X8 je top mobitel kojem baterija traje do 2 dana bez punjenja, uz normalno korištenje!

  • Sredite galeriju fotki na mobitelu

Kad imate dobar mobitel, a uz to volite fotkati i zabilježiti svaku situaciju u životu, a onda dodatno uz to svaki dan primite more fotki u WhatsApp i drugim grupama – za čas se u galeriji stvore deseci tisuća fotki i videa. Iskoristite dosadu da sredite galeriju i foldere.

FOTO: UNSPLASH