LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Domu sportova

Dok se Hladno pivo za Tulum zagrijava u Irskoj, Brkovi su objavili novi spot

Bliži se važan dvoranski koncert u Domu sportova – Tulum. Otkrijte što bendovi koji nasupaju rade ususret zagrebačkom nastupu.

Bliži se važan dvoranski koncert u Domu sportova – Tulum. Otkrijte što bendovi koji nasupaju rade ususret zagrebačkom nastupu.

U subotu 15. listopada Mala dvorana Doma sportova ugostit će Hladno pivo, Brkove i Šank na Tulumu, prvom značajnom dvoranskom koncertu ove jeseni u Zagrebu. Uoči svirke Brkovi su objavili novi spot, a Hladno pivo se zaputilo na mini tour u Irsku.

Novi spot Brkova Meti ispred svojih vrata realiziran je isključivo entuzijazmom prijatelja Viktora Nenadića i Kristijana Tomerlina koji su snimali svoj nastup na prošlogodišnjoj brucošijadi FER-a. U pitanju je treći video s albuma Torzo Dade Topića nakon Sex & droga i Ovce. Iako je od izlaska albuma prošlo pola godine, bend ima spremno već nekoliko novih pjesama te planira njemačku turneju početkom veljače sljedeće godine Do tada ih se, osim na Tulumu, može vidjeti i čuti u Puli, Ravnoj Gori, Roču, Zaboku, Mariboru i čak dva dana u novosadskom Quarteru. Ni Irska neće ostati bez Brkova – u dablinskom Fibber Mageesu ukazat će se 29. listopada.

Hladno pivo će zagrijavanje za Tulum odraditi u Corku i Dublinu. U utorak 11. listopada bend će nastupiti u Crane Lane klubu u Corku, a sljedećeg će dana otputovati 260 km sjeverno, do dablinskog Academyja. U Dom sportova bend stiže direktno iz Kragujevca gdje svira večer prije.

– Vrlo smo veseli i razdragani što ćemo nastupati prvi put u Irskoj. Očekujemo odličnu pivu i još bolju publiku. Nikad nismo bili ni u Dublinu ni u Corku, ali znam da ćemo sresti mnogo poznatih lica. To trebamo prvenstveno zahvaliti svim našim vladama koje su se pobrinule zaposliti naše mlade – u inozemstvu. Ponijet ćemo i majice i cedeje i par hrvatskih specijaliteta koje ćemo prodavati po nenormalnim cijenama, našim Ircima i onim pravim. – poručuju iz Hladnog piva.

Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u subotu u 20:00. Na scenu u 20:30 stupa Šank. Brkovi će svoj nastup započeti u 21:20, a Hladno pivo u 22:45. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kuna.

FOTO: LAA