LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska večer kviza

Dobra zabava obilježila Žuti kviz

U centrifugi u kojoj su se zavrtila pitanja o imenu najstarijeg potomka Željka Keruma, ruskim skladateljima i boji pramenova legendarnih Hagijevih Rumunja, najbolje su se snašli dečki iz ekipe „Old Canadian“.

U centrifugi u kojoj su se zavrtila pitanja o imenu najstarijeg potomka Željka Keruma, ruskim skladateljima i boji pramenova legendarnih Hagijevih Rumunja, najbolje su se snašli dečki iz ekipe „Old Canadian“.

Prostorije Udruge studenata grada Splita, poznatije pod imenom „Malo misto“, bile su ovog petka premale da bi ugostile sve kvizoljupce koji su došli svoje znanje pokazati na petom po redu Žutom kvizu.

Pedesetak natjecateljica i natjecatelja raspoređenih u čak dvanaest ekipa svoje su znanje pokazali u pet različitih kategorija: Split ili Zadar, glazba ili film, Sport, Zanimljivosti i Žuja. U centrifugi u kojoj su se zavrtila pitanja o imenu najstarijeg potomka Željka Keruma, ruskim skladateljima i boji pramenova legendarnih Hagijevih Rumunja, najbolje su se snašli dečki iz ekipe „Old Canadian“, kojima ovo nije prva pobjeda u kvizu.

– Dobro smo se zabavili i zasluženo pobijedili. Atmosfera je bila odlična. Najvažnije je da je bila dobra zezancija – izjavili su dečki iz pobjedničke ekipe.

– Pozdravljam svog tatu i poručujem mu da napokon može biti ponosan na mene. – dodao je Nikola B., član Old Canadiana.

U velikom finalu Old Canadian pobijedio je opasnu žensku ekipu živopisnog naziva  „Štrace“, dok su na trećem mjestu završili „Lika Boys“.

– Cilj ovog kviza je ponuditi mladim ljudima nešto drugačiji, možda staromodniji način zabave. Želimo postići da se zabave kroz timski rad i komunikaciju. Ovo je za nas bolji način zabave od stajanja u prepunoj diskoteci gdje je glazba toliko glasna da nitko nikog ne čuje. – izjavio je organizator koji je zadovoljan odazivom na kviz.

Šesti po redu Žuti kviz održat će se idući petak na istom mjestu u isto vrijeme. Nakon njega, predviđena je još „normalna“ večer kviza te slijedi veliko finale na, zasad, tajnoj lokaciji. A ni glavna nagrada nije za baciti. Ukupni pobjednici kviza osvojit će ljetovanje u Rogoznici za četiri osobe. Najbolje šanse za to imaju upravo večerašnji pobjednici iz ekipe Old Canadian, koji vode na ukupnoj ljestvici.

FOTO: STUDENTSKI.HR