LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Halloween Party Bal Čudovišta“

Čudovišta zaokupila bivšu riječku tvornicu papira

Najpoznatiji riječki „Halloween Party“ održan je ove subote u Harteri gdje su čudovišta okupirala bivšu riječku tvornicu papira sve do kasno u noć. Donosimo vam pregled događanja na „Balu Čudovišta“.

Najpoznatiji riječki „Halloween Party“ održan je ove subote u Harteri gdje su čudovišta okupirala bivšu riječku tvornicu papira sve do kasno u noć. Donosimo vam pregled događanja na „Balu Čudovišta“.

Najstrašniji Halloween Party u Rijeci s temom Bal Čudovišta održan je ove subote u prostoru bivše tvornice papira Hartera. Nakon niza uspješnih partyja u Palachu i već tradicionalnog Halloween Partyja, organizatori su ove godine odlučili promijeniti lokaciju. Hartera je omogućila veći broj aktivnosti, plesnih podija i događanja, a atmosfera je bila strašna kao i uvijek.

Na putu do prostorija Hartere posjetitelji su morali proći zavojitim, mračnim i zastrašujućim stepenicama osvjetljenim jedino slabašnim svjetlom svijeća. Na katu se nalazio Ukleti vrt, svojevrsno predvorje i mjesto uzimanja daha nakon napornog plesanja i vriskanja. Ukleti vrt je vodio u Tamnicu gdje su se mogle naći vještice, zvijeri i druga čudovišta žestokog i alternativnog glazbenog ukusa. Samo jedan portal dalje nalazilo se Ogledalo strave gdje je obitavala ekipa iste vrste, ali koja se gibala uz hitove '80-ih godina prošloga stoljeća. Još jedan portal dalje nalazilo se mjesto okrjepe i odmora uz tematska pića.

Od robotike i programiranja, preko astronomije i animiranja uz radionice „Ljeta na Školjiću”


FOTO: Facebook/HalloweeN Party - Monsters Ball

Uživanje u dobroj glazbi ponekad je bilo prekinuto raznim natjecanjima. Tako je oko jedan sat poslije ponoći održano natjecanje za Kraljicu Vriska. Djevojke su se žestoko borile, a njihovi vriskovi ledili su krv u žilama i parali bubnjiće svih nesretnika koji su se našli u blizini. Da su prozori imali stakla, i ona bi popucala. Samo sat vremena nakon toga, održano je natjecanje za Najgoru Masku gdje su sve tri nagrade otišle u ruke ljepšeg spola.

Policajac na A6 vozio u suprotnom smjeru pa se zabio u vozilo s dvoje mladih osoba


Organizatori su se pobrinuli da nakon svih tih događanja njihovi posjetitelji ne ostanu gladni. Stoga se ispred ulaza nalazio štand s palačinkama, vaflima, hamburgerima i sendvičima. Cjelokupan doživljaj zaokružila je dekoracija interijera i voditelj svih aktivnosti i natjecanja, sada već dobro poznati Kralj Zla.

Unatoč strašnom ugođaju, više glazbenih opcija i svim popratnim sadržajima bilo je i negativnih strana. S obzirom na to da je prostor preseljen iz Palacha u Harteru, očekivao se puno veći prostor, a onaj predviđen za party bio je srednje veličine. Također, posjetitelji nisu imali mogućnosti ostaviti svoje stvari pod nadzorom, odnosno nije bilo garderobe, a sama lokacija puno je udaljenija od centra grada nego što je Palach. Nadamo se da će sljedeće godine neke mane biti ispravljene i da će poznati riječki Halloween Party biti još bolji.

Glazbeni spektakl na Delti: Baby Lasagna nastupa na riječkom SDF-u


FOTO: FACEBOOK/HALLOWEEN PARTY - MONSTERS BALL