LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ostani doma

Centar za mlade grada Zagreba razbija dosadu tečajem jezika, predstavama i drugim online sadržajem

Dosada i monotonija česte su sastavnice našeg života u zadnjih nekoliko tjedana. Kako bi nas oraspoložili i zabavili od kuće, iz Centra za mlade nude raznovrstan sadržaj.

Dosada i monotonija česte su sastavnice našeg života u zadnjih nekoliko tjedana. Kako bi nas oraspoložili i zabavili od kuće, iz Centra za mlade nude raznovrstan sadržaj.

Centar za mlade grada Zagreba pripremio je raznovrstan i zanimljiv online sadržaj kojim se možemo pozabaviti i razbiti dosadu kod kuće. Kako se situacija s koronavirusom zaoštrila i natjerala nas da ne napuštamo svoje domove, ne preostaje nam ništa drugo već se na razne načine opustiti i razveseliti. U tome nam pomaže Centar, koji preko svoje online stranice objavljuje prilike i prijedloge što raditi, gledati, slušati i kako se oraspoložiti u ovo teško vrijeme.


Vezano: Poslovnica za sport SC-a u Zagrebu nudi besplatne online treninge


Ono što možete pročitati jest tekst savjetodavne terapeutkinje Armele Gradac o strahu i neizvjesnosti u vladajućoj pandemiji koronavirusa, započeti online tečaj francuskog jezika, uključiti se u više od 450 Ivy League besplatnih online tečajeva ili pogledati zanimljiv video o raznim zanimanjima poput vatrogasaca te saznati kako izgleda njihov tipičan radni dan. Osim toga, tu su i projekti prikazivanja aktualnih predstava HNK-a i Zagrebačkog kazališta mladih, radionice izrade ekofolije i virtualni posjeti Britanskom muzeju u Londonu ili Van Goghovom muzeju u Amsterdanu.

Ako se pak osjećate dovoljno hrabrima, Centar za mlade nudi i mogućnost volontiranja i pomaganja onima kojima je u ovom trenutku puno teže, kao što su stariji sugrađani i ostali ljudi rizičnih skupina. S druge strane, ako se vi osjećate usamljeno, tjeskobno ili depresivno, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima nudi svakodnevna individualna savjetovanja putem besplatne i anonimne linije. Također, ako vas zanima kako se ostali studenti nose s istom situacijom, to možete saznati zahvaljujući blogu volonterke Marte Lugarić i projektu Hej, kako je na faksu?.

Sve linkove za navedene sadržaje možeš pronaći na službenoj stranici Centra za mlade grada Zagreba. Ostanite doma, razbijte dosadu i zabavite se na skroz drugačiji način!

FOTO: PEXELS