LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Luda zabava

Brucošijada studenata likovnih umjetnosti akademske boljke ostavlja po strani

Studentski zbor Akademije likovnih umjetnosti ponovno je pripremio poseban program svojim brucošima, ali i široj publici.

Studentski zbor Akademije likovnih umjetnosti ponovno je pripremio poseban program svojim brucošima, ali i široj publici.

Brucošijada Akademije likovnih umjetnosti održava se u četvrtak 8. prosinca. U brucošijadi sudjeluju svi smjerovi kako bi novim i starim studentima i široj publici osigurali dobar provod. Cilj je sve akademske boljke ostaviti na stranu radi dobrog druženja i lude zabave, uz odličan glazbeni program i kreativnu scenografiju.

U 20 sati otvaraju se vrata ALU zgrade na Jabukovcu. Svi su pozvani na neponovljivu jednonoćnu izložbu studentskih radova #Zagrijavanje na Jabukovcu! U ludo-umjetničkoj scenografiji AKT sale moći ćete pogledati neke od studentskih radova na temu ljudskog tijela, i/ili se prodrmati na Jam sessionu JeboTon Ansambla & njihovih kompanjona.

Nakon 23 sata nastavlja se program par koraka dalje, u legendarnom klubu Jabuka. Ovdje će vam vizualne pupoljke golicati posebno ukrašen prostor, inspiriran recesijom.  Tamo će vas do jedan ujutro zabavljati DJ Shullio te synthpop kvartet Roppongi Red. Vrhunac večeri nastupa kada za DJ pult sa svojim vinilima stiže dobar, stari, mnogima već poznat – Dr. Smeđi Šećer. On će rasplesati i najsramežljivije momke i djevojke do ranih sati.

Ulaznice možete kupiti na portu zgrade Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 8. Cijena za brucoše akademije iznosi 15 kuna, a 20 za sve ostale. Na ulazu u klub koštat će 30 kuna.

Više o programu i izvođačima pronađite na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK