LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AKADEMSKA ČESTITOST

ANKETA: Varaš, cinkaš ili ti je svejedno?

U punom jeku ispitnih rokova i kreativnih metoda kojima studenti pokušavaju nadomjestiti svoje zaostatke, ispitujemo što mislite o varanju i cinkanju među studentima.

U punom jeku ispitnih rokova i kreativnih metoda kojima studenti pokušavaju nadomjestiti svoje zaostatke, ispitujemo što mislite o varanju i cinkanju među studentima.

Studentski život u idiličnoj dolini mladosti periodično se prekida muklom tutnjavom prijetećih ispitnih rokova koji se približavaju s planine obveza. Lavina je sve veća, a brzina joj raste. Kada studenti napokon ugledaju kaos koji pristiže, često bude prekasno za bezbrižno suočavanje sa zapuštenim odgovornostima. Ovu lavinu će izdržati, no s idućom će se suočiti pravovremeno. Učit će i raditi svoje zadatke redovito. Barem tako kažu.Niste sigurni kako pisati akademske nazive i titule? Donosimo vam detaljan vodič


U očajničkim pokušajima da nadoknade nenadoknadivo, studenti obaraju rekorde u broju neprospavanih noći i količini ispijenih kofeinskih pripravaka koje preferiraju. Ipak, katkad ni Guinness ne može garantirati prolaz kod profesora koji obara sve rekorde u rušenju studenata, pa studenti nerijetko posežu i za uvijek raspoloživim asom u rukavu. Doduše, ne izvlače baš as iz rukava, ali ono što izvlače definitivno često pospremaju baš u rukav. Riječ je dakako o šalabahteru.

Budući da su ispitni rokovi u punom jeku, zanima nas što vi mislite o varanju na ispitima i cinkanju među studentima.

Detaljni vodič: sve što trebate znati o studentskim servisima i svojim pravimaAnketu možete ispuniti na poveznici ili u nastavku.
FOTO: PEXELS