LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih „KLOOZ“

Ako želite svirati gitaru, volontirati u inozemstvu ili samo igrati društvene igre, posjetite Udrugu „CINAZ“

U Udruzi „CINAZ“ čeka vas nekoliko zanimljivih događanja. Pogledajte što su vam pripremili.

U Udruzi „CINAZ“ čeka vas nekoliko zanimljivih događanja. Pogledajte što su vam pripremili.

Klub mladih KLOOZ narednih dana organizira pregršt događanja. Svakog utorka održavaju se radionice sviranja akustične gitare za početnike i mlade u dobi od 15 do 30 godina koji posjeduju vlastitu gitaru. Voditelj je volonter Goran Vidov. Ciljevi su radionice svladavanje osnovnih glazbenih vještina na gitari, razumijevanje osnovnih glazbenih pojmova, vježbanje sluha, skidanje i učenje novih pjesma, sviranje s trzalicom i prstima. Svi zainteresirani za formiranje nove grupe početnika u sviranju mogu se javiti na udrugacinaz@gmail.com sa svojim osobnim podacima.

Neformalna druženja nastavljaju se u srijedu, 13. travnja, od 18 sati. Na Večeri društvenih igara čekaju vas Pictionary, Scrabble, Uno, Yamb i karte za briškulu. Kao i uvijek, možete donijeti svoje omiljene društvene igre i zaigrati s ostatkom ekipe. Potvrdite svoj dolazak na cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite na adresu Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), prostor Udruge CINAZ.

Povodom obilježavanja Europskog dana informiranja mladih, s Volonterskim centrom Zadar 14. travnja u 18 sati organiziraju edukativnu radionicu Međunarodno volontiranje. Sudionike će informirati o mogućnostima sudjelovanja na međunarodnim volonterskim aktivnostima kao što su međunarodni volonterski kampovi i Europska volonterska služba. Otkrit će gdje i kako pronaći aktivnosti i projekte koji se provode u inozemstvu, kako se prijaviti, koja je dokumentacija potrebna, kome se obratiti za sve daljnje upite… Radionicu će voditi Marija Špaleta i Marija Kereš. Predviđeno trajanje aktivnosti je 1 sat i 30 minuta, a prijaviti se možete ovdje do srijede u 17 sati.

FOTO: UDRUGA „CINAZ“