LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RNB confusion u klubu The Best

„Advent Special" dovodi London i Berlin u Zagreb

Nakon što je ekipa RNB Confusiona u klub The Best dovela Justina Biebera, u petak 9. prosinca ugostit će poznate DJ face.

Nakon što je ekipa RNB Confusiona u klub The Best dovela Justina Biebera, u petak 9. prosinca ugostit će poznate DJ face.

Klupski program RNB Confusion ovog će petka, 9. prosinca, u klubu The Best ugostiti renomirana imena londonske i berlinske scene – Miss Candy i Dj Abuze. Advent Special naziv je večeri koja će tijekom zagrebačkog adventa obogatiti sadržajem zagrebački noćni život.

Chris Brown, Jay Z, Alicia Keys i Jennifer Lopez samo su neka od imena s kojima je nastupala atraktivna Miss DJ Candy, poznato ime britanske r&b i hip-hop scene, a njen glazbeni stil najbolje je opisati kao eklektični mix r&b-a, hip-hopa i mash-upa. Često gostuje u razvikanim klubovima kao što su Ministry of Sound, Hammersmith Palais, Hippodrome i drugi.

Foto: RNB Confusion

Poznato berlinsko DJ lice – DJ Abuze – rezident je hip berlinskih klubova kao što su Soda Club, Adagio na Potsdamer Platzu te Felix, a na njegove setove plesali su neke od najvećih njemačkih zvijezda. Svoj stil opisuje kao eksplozivni mix plesnog r&b-a, hip-hopa i mash-upa.

Zagrebačke boje glazbeno će predstavljati rado viđeni DJ Indy koji je standardna postava svih RNB Confusion partyja.

Dress code večeri je All Black Everything. Cijena ulaznice za događaj iznosi 30 kuna i plaća se na ulazu kluba The Best.

FOTO: RNB CONFUSION