LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret predavanjima

5 predmeta koje svaki student treba imati

Pripremite se za novu akademsku godinu uz pet neophodnih predmeta za jednostavniji studentski život. O kojima se točno radi, provjerite u članku.

Pripremite se za novu akademsku godinu uz pet neophodnih predmeta za jednostavniji studentski život. O kojima se točno radi, provjerite u članku.

Nova akademska godina će početi prije nego što to odlučite prihvatiti. S početkom nove godine, potrebno je osigurati stvari bez kojih se na predavanjima, posebno onima prije 10 sati, ne može. Izdvajamo 5 predmeta prijeko potrebnih svakom studentu.

1. Laptop
Složit ćete se da je svakom studentu potreban laptop. Uz njega brže prolaze predavanja, koristi pri izvršavanju fakultetskih obaveza, upotpunjuje slobodno vrijeme. Jesu li uopće potrebna daljnja objašnjenja?

Laptop, FOTO: Pexels

2. Bilježnica
Važno je voditi bilješke tijekom predavanja, posebno na početku akademske godine Stoga, pažljivo izaberite novu bilježnicu, personalizirajte je i obećajte si da ćete ove godine, za svaki slučaj, u nju uredno zapisivati sve što profesor kaže.

3. Punjač za mobitel
Jedno od pitanja koje kolege međusobno tijekom predavanja najčešće postavljaju je Imaš punjač?. Bilo da ste vi srećković kojem se baterija ispraznila tijekom predavanja (jer ste ga snimali kako biste kasnije mogli zapisati bilješke) ili je potreban vašem kolegi, punjač rezerviran za fakultet svakako je dobra ideja.

Izvor: Pixabay

4. Termosica
Kava je, uz čokoladu, najbolji i najvjerniji prijatelj svakog studenta. Kava iz aparata nikada neće moći zamijeniti domaću pa je termosica idealno rješenje za uvijek toplu dozu kofeina. Možete je nositi na jutarnja predavanja i božanstvenim mirisom pomoći kolegama da se razbude. 

Kava 4, FOTO: innovativeos.com

5. Slušalice
Ponekad su slušalice jedino što vas drži budnima dok tramvajem putujete na jutarnja predavanja ili čekate prijevoz. Također, one su i vjerni suputnik te uvijek oraspolože kada trebate ići na večernja predavanja. Ako ne uspiju u tome, barem su tu da vas izvedu iz glasnog hodnika dok čekate profesora da dođe na predavanje.

FOTO: TUMBLR