LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+ razmjena

Youthart projekt vodi vas deset dana u Tursku s pokrivenim svim troškovima

Projekt „Youthart” održava se od 6. do 17. listopada 2020. Prijaviti se mogu svi od 17 do 28 godina, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Projekt „Youthart” održava se od 6. do 17. listopada 2020. Prijaviti se mogu svi od 17 do 28 godina, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

U tijeku su prijave za Erasmus+ projekt razmjene mladih Youthart koji će se od 6. do 17. listopada 2020. održati u turskom gradu Gemliku. Smještaj, hrana i troškovi svih materijala za učenje pokriveni su, a putni troškovi bit će refundirani do 275 eura. Za prijavu je jedino potrebno imati između 17 i 28 godina, voljeti umjetnost i popuniti prijavu na poveznici

Nakon projekta, ističu organizatori iz udruge Meraki, svaki će sudionik dobiti službeni europski certifikat o sudjelovanju, Youthpass, koji kasnije zasigurno može pomoći u daljnjoj karijeri. 

Youthart projektu sudjelovat će 28 mladih iz četiriju europskih zemalja te će u razdoblju od deset dana živjeti zajedno, stvarati umjetnost i na taj način otkrivati i predstavljati svijet na drugačiji način. Ciljevi projekta su razvijati umjetnički pogled na svijet, razmjena međusobnih iskustava, učenje o kulturama, običajima i vjerovanjima drugih sudionika te stvaranje europskog identiteta. 

Dodatne informacije o Projektu dostupne su na poveznici

FOTO: PIXABAY