LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EVS projekt

Volontiranjem na festivalima do besplatnih putovanja

Da je moguće putovati svijetom bez novca, pokazat će vam tim istraživača besplatnog putovanja predstavljajući svoja osobna iskustva potrage za sponzorima putovanja, voloniranja na različitim festivalima i sl.

Da je moguće putovati svijetom bez novca, pokazat će vam tim istraživača besplatnog putovanja predstavljajući svoja osobna iskustva potrage za sponzorima putovanja, voloniranja na različitim festivalima i sl.

Mnogi se pitaju je li moguće putovati svijetom bez novaca. Stoga Urbana mladež ove srijede, 25. srpnja, od 19:00 do 20:30 u Funk Clubu u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici organizira događaj pod nazivom Volontiranje na festivalima! (Kako putovati besplatno). Svoja će osobna iskustva s posjetiteljima podijeliti Beatriz Obeso Lanza i Gulsah Can.

Glavna je tema susreta sponzoriranje putovanja. Bit će riječi o tome kako to rade poznati blogeri, Instagrameri, Youtuberi i ostali popularni mladi influenceri. Pridružite se kako biste i sami pokupili dobre savjete.

Plesni festival, glazbeni, filmski... – iznenadili biste se koliko ih pruža priliku za volontiranje. Zauzvrat nude kartu, smještaj, a neki čak i hranu i volonterske dnevnice. Više o tome poslušajte na ovom događaju.

Saznajte i što je hitchhiking, još jedan način besplatnog putovanja. Podrazumijeva traženje prijevoznog sredstva koje se stječe tražeći ljude, obično strance, za zajedničku vožnju automobilom. Zvuči zastrašujuće i opasno? Mega tim istraživača besplatnog putovanja prepričat će vam svoje osobno iskustvo, a podijelit će s vama i trikove kako biste sigurno putovali. 

Sve će se prezentacije održati na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali organizatori mole da ih obavijestite o svojemu dolasku tako što ćete ispuniti upitnik

Događaj Volontiranje na festivalima! (Kako putovati besplatno) dio je EVS projekta Cro – EU-Planet Earth koji financira Europska unija. Cilj je projekta informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. 

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: PIXABAY