LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Raj za tehničare i informatičare

VIDEO: Novi Zeland nudi posao iz snova

Novi Zeland nudi posao koji je teško odbiti. Prijave se vrše "online", a sve koji prođu u uži krug izbora čeka besplatan put u Novi Zeland i besplatni smještaj.

Novi Zeland nudi posao koji je teško odbiti. Prijave se vrše "online", a sve koji prođu u uži krug izbora čeka besplatan put u Novi Zeland i besplatni smještaj.

Posao iz snova nalazi se u gradu iz snova, u Wellingtonu, glavnom gradu Novog Zelanda. Za posao informatičkog karaktera, LookSee Wellington traži 100 novih ljudi. Najzanimljivije je da nije bitno odakle prijave dolaze, svi koji zadovoljavaju kriterije imaju jednaku mogućnost zaposlenja.

Prijave za posao odvijaju se putem interneta, odnosno registracijom na online obrascu. Sve prijave pregledat će trenutni zaposlenici. Oni nominiraju pojedince koje smatraju najprikladnijima za posao, a oni s najviše prikupljenih nominacija postaju kandidati. Svi odabrani imaju mogućnost besplatnog leta do Wellingtona uz besplatan četverodnevni smještaj.

Nakon što slete, kandidati će proći niz intervjua, upoznati mnoge ljude te nešto i naučiti iz pripremljenih seminara i prezentacija. A nakon toga čekanje – možda su baš oni dobili posao. Spektar poslova u ponudi je uistinu velik, od poslovnih inženjera, preko operatera u razvoju smartphone sistema do menadžera, arhitekta, analitičara i raznih drugih poslovnih uspješnika.

Na službenim stranicama programa LookSee Wellington objašnjavaju ovaj pothvat. Njihova tech industrija (industrija informatike i tehnologije) trenutno je u procesu velikog razvoja te traže nove ljude, najtalentiranije s najinovativnijim idejama. Upravo iz tog razloga prijave ne ograničavaju na određene države te se ova ponuda već proširila mnogim zemljama svijeta.

FOTO: PIXABAY