LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tragična nesreća

VIDEO: Nabujala rijeka odnijela troje mladih, zagrljajem su se pokušali oduprijeti snažnoj struji

Jedno je tijelo pronađeno 700 metara od mjesta nesreće, dok je drugo tijelo otkriveno na udaljenosti od otprilike jednog kilometra.

Jedno je tijelo pronađeno 700 metara od mjesta nesreće, dok je drugo tijelo otkriveno na udaljenosti od otprilike jednog kilometra.

U tragičnoj nesreći koja se dogodila u petak na rijeci Natisone u pokrajini Udine troje mladih ljudi je nestalo nakon što ih je odnijela naglo nabujala rijeka. Još uvijek nije jasno zašto su se našli u toj opasnoj situaciji.

Prema talijanskom RAI-u, jedna od nestalih je dvadesetogodišnja stanovnica Campoformida Patrizia Cormos, a druge su dvije osobe njezini prijatelji: Bianca Doroch, 23-godišnjakinja koja je prije nekoliko dana stigla iz Rumunjske u posjet roditeljima koji žive u pokrajini Udine, i njezin dečko, 25-godišnji Cristian Casian Molnar, također rumunjskog podrijetla, s prebivalištem u Austriji.


TRAGIČNA NESREĆA: Smrtno stradao 23-godišnji vozač motocikla


Prema videozapisu koji je objavio UdineToday, rijeka Natisone naglo je nabujala, što je iznenadilo troje mladih. Pokušali su se zagrliti i oduprijeti snažnoj struji, no na kraju ih je voda odnijela te im se izgubio svaki trag.
 

"Mještani dobro znaju da se s vodotokom ne bi trebalo baviti u uvjetima poput ovih. To je lijepa rijeka, ali i opasna, voda može doseći do 5 metara. Između Premariacca i Orsarije postoji dionica, u Padernu, puna kamenja.", izjavio je jedan mještanin.


Nade više nema


Američka savezna država donijela zakon o postavljanju Deset zapovijedi u škole i na fakultete


Civilna zaštita identificirala je dva beživotna tijela duž rijeke između Rimskog mosta i Orsarije. To su tijela djevojaka Patrizie Cormos i Biance Doros. Jedno je tijelo pronađeno 700 metara od mjesta nesreće, dok je drugo tijelo otkriveno na udaljenosti od otprilike jednog kilometra. Potraga za trećom nestalom osobom i dalje traje.

 

Prilika za studente: studijski boravak u Češkoj uz pokrivene troškove



 
IZVOR: UDINE TODAY
FOTO: YOUTUBE / SCREENSHOOT