LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus +

VIDEO: Mladi hip-hop poduzetnici objavili multikulturalni spot

Jedan od produkta projekta „Hip-hop entrepreneurship 2” jest multijezična i multikulturalna pjesma s prigodnim videospotom. Poslušajte i pogledajte što su mladi hip-hop poduzetnici pripremili.

Jedan od produkta projekta „Hip-hop entrepreneurship 2” jest multijezična i multikulturalna pjesma s prigodnim videospotom. Poslušajte i pogledajte što su mladi hip-hop poduzetnici pripremili.

Od 14. do 22. srpnja, u sklopu projekta Hip-hop entrepreneurship 2, pod Erasmus plus programom u Zagrebu, odvijale su se radionice razmjene znanja i dobre prakse iz poduzetništva i multimedije na kojima su sudjelovali mladi hip-hop poduzetnici iz EU zemalja. Tijekom spomenutih devet dana pripremili su i hip-hop pjesmu te su snimili videospot za istu.

Pjesma je multijezična i multikulturalna, a u njoj se mogu čuti hrvatski, bugarski, poljski i engleski jezik te vidjeti plesna koreografija plesača iz Mađarske, Poljske, Bugarske i Hrvatske. Specifičnost je projekta upravo to što okuplja mlade koji se bave područjima plesa, glazbe i multimedije poput plesača i plesnih trenera, vlasnika plesnih i glazbenih studija.

Također, sudionici su 21. srpnja održali nastup na Trgu bana Jelačića na kojem su predstavili razne urbane plesne stilove.

Razmjena je bazirana na volonterskoj osnovi, a cijeli je projekt financirala Europska unija. Organizacija domaćin jest Urbana mladež, dok su partnerske organizacije Górna Art Centre iz Poljske, organizacija mladih Association of Roma Minority Representatives and Spokespeople of Nógrád Count iz Mađarske te organizacija mladih Walk Together iz Bugarske. 

Ako želite saznati više o projektu, posjetite Facebook stranicu koja je također njezin produkt. Sav su materijal napravili sami sudionici što pokazuje potencijal i mogućnosti ujedinjenja mladih iz raznih EU država i njihova zajedničkog rada.

FOTO: URBANA MLADEŽ