LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Faces2Hearts

Upustite se u svjetsku avanturu i blogajte pet mjeseci putujući po Africi

Četvero će sretnika dobiti priliku putovati Afrikom, Azijom i Amerikom te pisati blogove o svojim iskustvima, osvještavajući svijet o životnim uvjetima u tim krajevima. Požurite jer prijave završavaju krajem listopada.

Četvero će sretnika dobiti priliku putovati Afrikom, Azijom i Amerikom te pisati blogove o svojim iskustvima, osvještavajući svijet o životnim uvjetima u tim krajevima. Požurite jer prijave završavaju krajem listopada.

Četiri sretnika iz četiri globalne regije, po jedan iz Afrike, Azije, Europe i Latinske Amerike, dobit će priliku prvih pet mjeseci 2018. godine provesti putujući i pišući o svojim iskustvima u sklopu Faces2Hearts svjetske blog avanture. Cilj je otkriti lijepe priče koje su posljedica projekata u siromašnim područjima koje je financirala Europska unija.

Prijaviti se možete ako ste stariji od 21 i mlađi od 31 godinu te ako ste slobodni putovati prvih pet mjeseci 2018. godine Prijaviti se možete na mrežnoj stranici projekta učitavanjem jednominutnog videa o inspirativnoj priči iz vašeg okruženja koja vas je posebno dirnula. U videu također trebate navesti razloge zašto ste baš vi prava osoba za ovaj projekt. Kako biste se upustili u ovo iskustvo trebate se znati dobro služiti medijima jer će se od vas zahtijevati korištenje vještina fotografije, videa, pisanja te rada na društvenim mrežama. Trebate poznavati engleski jezik na razini upper-intermediate, odnosno razini B2 prema specifikacijama Vijeća Europe. Putovnica vam ne bi smjela isteći prije prosinca 2018. godine

Četiri će izabranika krajem 2017. godine biti pozvana u Bruxelles na kratki trening i informiranje. Svaki će pobjednik dobiti paket s opremom i zaputiti se na istraživanje u svojoj regiji, osim pobjednika iz Europe koji će se zaputiti u Istočnu i Južnu Afriku. Nakon pet mjeseci putovanja i bloganja, ovaj projekt završava na Europskim danima razvoja u lipnju sljedeće godine na kojima će četiri izabranika podijeliti svoje priče. Tada će i svi troškovi putovanja biti podmireni, a dobivenu opremu možete zadržati. Cilj ovoga projekta je iskorijeniti siromaštvo i postići održiv razvoj u cijelom svijetu. Prijave traju do 31. listopada, a za više informacija posjetite mrežne stranice projekta.

FOTO: FLICKR