LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kraljica rock and rolla

Umrla je Tina Turner

Umrla je nakon duge bolesti u svom domu u Küsnachtu u blizini Züricha u Švicarskoj.

Umrla je nakon duge bolesti u svom domu u Küsnachtu u blizini Züricha u Švicarskoj.

"S velikom tugom objavljujemo da je Tina Turner preminula. Svojom glazbom i bezgraničnom strašću za životom očarala je milijune obožavatelja diljem svijeta i nadahnula zvijezde sutrašnjice. Danas se opraštamo od drage prijateljice koja nam svima ostavlja svoje najveće djelo: svoju glazbu. Svo naše iskreno suosjećanje upućeno je njezinoj obitelji. Tina, jako ćeš nam nedostajati," stoji u objavi na njezinom službenom Instagram profilu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)


Kako prenosi Sky News, pjevačica je umrla u 84. godini, rekao je njezin glasnogovornik. 
“Tina Turner, 'kraljica rock 'n' rolla' umrla je danas u miru u 84. godini života nakon duge bolesti u svom domu u Kusnachtu blizu Züricha u Švicarskoj. S njom svijet gubi glazbenu legendu i uzor", izjavio je glasnogovornik.
 

Tina Turner, rođena kao Anna Mae Bullock, bila je američka soul, R&B, dance, disco, pop, rock pjevačica, glumica, plesačica i tekstopisateljica. Nosi titulu 'kraljice rock and rolla', a nagrađena je s čak osam Grammy nagrada. Jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih ženskih rock izvođačica svih vremena s prodanih gotovo 200.000.000 albuma, što kao samostalna izvođačica, što kao članica sastava bivšeg supruga Ikea Ike & Tina Turner. Čak ju je i časopis "Rolling Stone" stavio na listu Besmrtnika - najvećih izvođača svih vremena.

FOTO: PROFIMEDIA.HR