LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Organizirani kriminal

Uhićen je Andrew Tate, kontroverzni influencer poznato po mizoginim stavovima

Iako je nekada bio poznati kickboksač, Andrew je veliku popularnost stekao na krajnje kontroverzan način, prvenstveno zahvaljujući svojim seksističkim i mizoginim izjavama.

Iako je nekada bio poznati kickboksač, Andrew je veliku popularnost stekao na krajnje kontroverzan način, prvenstveno zahvaljujući svojim seksističkim i mizoginim izjavama.

Kako prenose brojni strani mediji, u Rumunjskoj je, zajedno s bratom i dvojicom suradnika, uhićen Andrew Tate. Lokalni tužitelji tvrde da se kontroverznog 36-godišnjeg influensera povezuje s organiziranom kriminalnom skupinom koja je novačila i iskorištavala žene. 

Čini se da su četiri osumnjičenika stvorila organiziranu kriminalnu skupinu sa svrhom vrbovanja i iskorištavanja žena. Prisiljavali su žrtve da snimaju pornografske sadržaje namijenjene specijaliziranim web stranicama, a onda bi na osnovu toga zarađivali značajne količine novca - rekao je lokalni tužitelj.

Istraga je trenutno u tijeku, a braća Tate su, nakon provedene noći u pritvoru, puštena na slobodu. 

Iako je nekada bio poznati kickboksač, Andrew je veliku popularnost stekao na krajnje kontroverzan način, prvenstveno zahvaljujući svojim seksističkim i mizoginim izjavama. Upravo je zbog svojih objava cenzuriran na većini društvenih mreža, no prije nekoliko tjedana se vratio na Twitter, a povratak su pozdravili njegove brojne pristaše.

Posljednji veliki boom Tate je napravio prije nekoliko dana, nakon što se na Twitteru verbalno sukobio s Gretom Thunberg. Naime, Greta je poznata zelena aktivistica, a Tate se odlučio narugati njezinom pomalo osebujnom ekološkom zalaganju.

Molim te da mi pošalješ email adresu kako bih ti mogao poslati listu svoje kolekcije automobila, kao i specifikacije koliko oni zagađuju okoliš - napisao je Tate u provokaciji, a odgovor Grete je oduševio društvene mreže.

Da, molim te, prosvijetli me. Pošalji na smalldickenergy@getalife.com - napisala je u odgovoru mlada Šveđanka.

FOTO: TWITTER/SCREENSHOT