LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pandemija u svijetu

U Velikoj Britaniji od koronavirusa preminula mlada djevojka bez ranijih zdravstvenih tegoba

Obitelj djevojke preminule od COVID-19 obratila se javnosti putem društvenih mreža kako bi upozorili na ozbiljnost ove bolesti.

Obitelj djevojke preminule od COVID-19 obratila se javnosti putem društvenih mreža kako bi upozorili na ozbiljnost ove bolesti.

U svijetu je sada zbog koronavirusa ugašen i život mlade osobe koja prethodno nije imala zdravstvenih tegoba, piše BBC. Riječ je o 21-godišnjoj djevojci iz Velike Britanije. Njezina tetka i majka obratile su se javnosti putem društvenih mreža shrvane zbog gubitka voljene nećakinje i kćeri kako bi upozorile sve koji ne shvaćaju ozbiljnost situacije.

Podsjećamo, u Hrvatskoj je trenutno 481 osoba oboljela od COVID-19, a kršenje samoizolacije i nepoštivanje uputa koje propisuje Stožer i dalje je aktualno. Iako je ranije bio slučaj da su obolijevale i umirale starije osobe ili one koje su mlade, ali su imale ozbiljne zdravstvene tegobe, možemo reći da pravila više gotovo i nema.

Bolest je i dalje relativno nova i nepoznata, simptomi se razlikuju i ne mogu se sa sigurnošću odrediti jer dok neki imaju temperaturu od preko 38 stupnjeva, drugima jedva da prelazi 37, jedne bole grlo, druge ne i zbog svega toga iznimno je važno pridržavati se propisanih mjera i uputa.

Ostanite doma i mislite na vlastito zdravlje, ali i na zdravlje svojih najmilijih!
FOTO: PIXABAY