LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Eurocamp program

U tijeku prijave za besplatni dvotjedni kamp u Njemačkoj

Do 25. svibnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje na njemačkom ljetnom kampu čijem je programu u fokusu očuvanje i uređivanje lokalnog krajobraza. Organizatori pokrivaju sve troškove.

Do 25. svibnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje na njemačkom ljetnom kampu čijem je programu u fokusu očuvanje i uređivanje lokalnog krajobraza. Organizatori pokrivaju sve troškove.

Započele su prijave za 27. Eurocamp koji se održava u Njemačkoj i nudi se prilika svima od 18 do 25 godina da besplatno provedu dva tjedna u gradu Sangerhausenu. Eurocamp predstavlja druženje mladih iz više od 30 zemalja Europe, a ove godine održat će se u periodu od 13. do 27. srpnja.

Dvije osobe iz Hrvatske bit će izabrane, jedna ženska i jedna muška. Obje moraju biti članice Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza. Također, potrebna je barem B1 razina njemačkog jezika. Poželjni su interes za interkulturalni rad mladih te iskustvo u radu organizacija civilnog društva, no nisu uvjet. Troškovi smještaja, prehrane i provođenja programa podmirit će organizator. Putni troškovi bit će nadoknađeni kao paušalni iznos od 9 eura po kilometru.

Zadatak je svih sudionika prije dolaska u Eurocamp saznati više o Obrazovanju za održivi razvoj i provedbi takvih programa u lokalnim zajednicama odakle dolaze s ciljem razmjene iskustva među sudionicima. Središnjica programa bit će očuvanje i uređivanje lokalnog krajobraza.

Prijave se vrše slanjem motivacijskog pisma u kojem se trebaju objasniti razlozi zbog kojih biste htjeli sudjelovati u Eurocampu. U prijavnicu trebaju biti uključeni i životopis, preslika osobne iskaznice te broj članske iskaznice Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza. Moguće je poslati i druge dokumente koji bi išli u korist, poput potvrde o znanju njemačkog jezika. Šalju se na e-mail marketing@hfhs.hr, a traju do 25. svibnja, do 23:59. Sve dodatne informacije možete saznati na službenoj stranici.

FOTO: PIXABAY