LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Informativna platforma za praćenje događaja

Twitterov tajni projekt "Lightning"

Spomenuta opcija nalazit će se u okviru glavne stranice sa sadržajem, a imat će zadatak da prikazuje aktualne događaje kao i udarne vijesti.

Spomenuta opcija nalazit će se u okviru glavne stranice sa sadržajem, a imat će zadatak da prikazuje aktualne događaje kao i udarne vijesti.

U ovome trenutku praćenje velikih priča i događaja na Twitteru zahtijeva određenu razinu znanja o tome kako ova društvena mreža zapravo funkcionira.

Korisnici koji već duže vrijeme koriste Twitter odlično su upoznati s funkcioniranjem hashtagova i pronalaženjem odgovarajućih izvora. No, ovaj proces će u budućnosti pokušati biti pojednostavljen jer se već neko vrijeme radi na razvoju naslovne stranice koja u stvarnom vremenu korisnicima omogućuje da prate događaje umjesto ljudi. 

Novi projekt nosi naziv Lightning, a trebao bi biti dostupan svima preko mobilnih uređaja i računala. Twitterov potpredsjednik Kevin Weil je za BuzzFeed izjavio kako će ova opcija donijeti potpuno novi pogled na twittove i sadržaj. Razlog tomu je što drugačiji uređivački pristup pruža značajne novosti kada se radi o generiranju vijesti koje će biti dostupne za sve korisnike koje zanima određeni sadržaj. 

Šokantan TikTok incident: učenici u osnovnoj školi ismijavali profesore uznemirujućim videima


Spomenuta opcija nalazit će se u okviru glavne stranice sa sadržajem, a imat će zadatak prikazivati aktualne događaje kao i udarne vijesti. Nova funkcija će donijeti poboljšane mogućnosti prikaza fotografija i video snimki preko cijelog ekrana, a sadržaj će biti ažuriran u realnom vremenu. 

Lightning bi trebao biti dostupan kroz nekoliko mjeseci, međutim još uvijek se ne zna točan datum kada će ovaj dodatak biti dostupan. 

Gimnazijalac podijelio dilemu oko upisa fakulteta, razvila se živa rasprava na društvenim mrežama


IZVOR: NETOKRACIJA.RS
FOTO: BUZZFEED