LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ne možete se spojiti na internet?

Spojite se uz pomoć Be-Bound aplikacije

Odsada je moguće biti online i ako nemate pristup bežičnom internetu.

Odsada je moguće biti online i ako nemate pristup bežičnom internetu.

Odsada je moguće biti online i ako nemate pristup bežičnom internetu.

Be-Bound je aplikacija za Android uređaje koja omogućava povezivanje na internet čak i kada nemate pristup bežičnom internetu ili ako imate slab podatkovni promet. Iako to možda zvuči nerealno, vrlo jednostavno funkcionira.

Dakle, u trenutku kada niste spojeni na internet ili ako dođete u mjesto u kojemu nema podatkovnog signala, dovoljno je poslati SMS poruku Be-Bound kredita naziva BE-Miles i na taj način imate pristup Internetu. Primjerice, 80 BE-Miles iznosi 4,68 funti, što je oko 7,50 dolara.

Albert Szulman, predsjednik uprave Be-Bound smatra da je aplikacija odlično rješenje koje omogućava korisnicima da ostanu spojeni na internet širom svijeta bez obzira imaju li pristup internetu ili ne.
Aplikaciju besplatno možete preuzeti, a osim povezivanja na internet, omogućuje pretraživanje podataka, provjeru e-pošte, vremenske prognoze, vijesti pa čak i društvenih mreža, ali u trenutku kada ste spojeni na internet. Cilj osnivača je smanjiti troškove roaminga te omogućiti povezivanje kad vam uopće nije dostupan internet, primjerice dok se vozite u vlaku ili u podzemnoj željeznici.

 

FOTO: GOOGLE SEARCH/BE-BOUND