LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vozio je pijan i bez vozačke dozvole

Sarajevski studenti medicine odali počast stradaloj kolegici

Pijani vozač je usmrtio jednu osobu, a ozlijedio dvije u tragičnom događaju ovog vikenda.

Pijani vozač je usmrtio jednu osobu, a ozlijedio dvije u tragičnom događaju ovog vikenda.

Medicinski fakultet u Sarajevu organizirao je memorijalnu šetnju u čast preminuloj liječnici Azri Spahić (25) na kojoj se okupilo nekoliko stotina ljudi, prenosi N1.

Podsjetimo, prosvjed i memorijalna šetnja potaknuti su tragičnim događajem u kojem je 28-godišnji Armin Berberović u samom središtu grada pogazio tri djevojke, od čega je jedna smrtno stradala, a druge dvije teško su ozlijeđene.

Nakon provedene policijske istrage utvrđeno je da je Berberović bio pod utjecajem alkohola i nije imao vozačku dozvolu, uz to je i prekoračio dopuštenu brzinu.

Ovo je tragedija za cijeli grad i za cijelu BiH. Želim kazati da tražim da policija bude na svakom semaforu, rekao je ravnatelj Opće bolnice u Sarajevu Ismet Gavrankapetanović, prenosi Jutarnji.


U nedjelju je održana izvanredna sjednica vlade Sarajevske županije i donijela odluke o poduzimanju dodatnih mjera sigurnosti u prometu koje uključuju smanjenu dopuštenu brzinu kretanja sa 60 na 50 km/h, dodatne policijske ophodnje te postavljanje još kamera za brzinu.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT