LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online događaj

Rasprava o ulozi mladih u budućnosti Europe otvorena za – studente, mlade i mlade lokalne političare

Zainteresirani studenti, mladi te mladi lokalni političari imaju priliku raspravljati s EU-političarima o pitanju budućnosti Europe i uloge mladih u njoj.

Zainteresirani studenti, mladi te mladi lokalni političari imaju priliku raspravljati s EU-političarima o pitanju budućnosti Europe i uloge mladih u njoj.

Ovog petka, 11. rujna 2020, od 14:30 do 16:00 održat će se online događaj pod naslovom Koja je uloga mladih u budućnosti Europe?. Sudjelovati mogu svi zainteresirani studenti, mladi te mladi lokalni političari.

Radi se o sastanku Europskog odbora regija koji se zapravo odvija u Düsseldorfu u regionalnom parlamentu North Rhine-Westphalia Landtag, a koji će uključivati internetski događaj s mladima iz cijele Europe. Oni su pak pozvani raspravljati s lokalnim političarima i EU-političarima o pitanju budućnosti Europe i uloge mladih u njoj.

Panelisti ovog događaja su: Apostolos Tzitzikostas (predsjednik Europskog odbora regija), dr. Stephan Holthoff-Pförtner (ministar za savezne, europske i međunarodne poslove North Rhine-Westphalia) i Gabriele Bischoff (europarlamentarka). Moderator je prof. dr. Michael Kaeding (Sveučilište Duisburg-Essen).

Sudjelovanje na događaju omogućeno je samo uz prethodnu registraciju. Prilikom registracije zainteresirani mogu postaviti pitanja ili tražiti pojašnjenje određenih nedoumica, a od toga će biti izabrano između 10 i 15 pitanja na koja će političari dati odgovore.

FOTO: PIXABAY