LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upravljanje projektima

„Project Management Awards“ traži mlade hrvatske predstavnike u Kazahstanu

Uz promociju izvrsnosti i kompetencija sudionika, natjecanje „Project Management Awards“ pruža sudionicima priliku za procjenu vlastitih sposobnosti. Prijavi se!

Uz promociju izvrsnosti i kompetencija sudionika, natjecanje „Project Management Awards“ pruža sudionicima priliku za procjenu vlastitih sposobnosti. Prijavi se!

I ove godine Young Crew Croatia i Hrvatska udruga za upravljanje projektima nagrađuju najbolje mlade talente u području upravljanja projektima. Project Management Awards jedinstveno je natjecanje i priznanje u Republici Hrvatskoj za mlade voditelje projekata, njihove projekte i mlade istraživače te prvi korak u njihovom profesionalnom razvoju.

Uz promociju tvoje izvrsnosti i kompetencija, ovo natjecanje pruža ti dobru priliku za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Hrvatske, a zatim i na svjetskoj razini. Također, povezat će te sa stručnjacima iz zemlje i svijeta.

Službena dodjela nagrada Project Management Awards ponovno će okupiti na jednom mjestu 100 vrhunskih stručnjaka za upravljanje projektima iz zemlje i svijeta. Idealna je prilika povezivanja entuzijazma mladih talenata i iskustva onih koji iza sebe imaju već zavidan broj uspješno odrađenih projekata, s ciljem daljnjeg unaprijeđenja. Održat će se 20. prosinca u prestižnom hotelu Esplanade Zagreb.

Osim toga, finalisti će imati priliku tijekom prosinca unaprijediti svoja znanja, usavršiti svoje prezentacijske vještine te prezentirati svoje kompetencije u upravljanju projektima, projekte ili istraživačke radove pred peteročlanim Evaluacijskim odborom. Prijavi se!

Upravo ti možeš biti predstavnik Republike Hrvatske na svjetskom izdanju natjecanja u Kazahstanu, točnije, u gradu Astani. Sudjelovanje je besplatno, a sve se kategorije odnose na osobe od 21 do 35 godina starosti koje su vodile projekt koji je završio u 2015. ili 2016. godini. Sve informacije i obrasce za prijavu pronađi na službenoj stranici, a događaj prati i na Facebook stranici.

Projekt se odvija pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića te Zaklade Adris.

FOTO: FACEBOOK