LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online događaj

Predstavljaju se nove značajke portala Your Europe za pomoć kod selidbe, rada, boravka ili poslovanja u EU-u

Zainteresirani za širenje mogućnosti rada u Europi imaju priliku doznati sve što im pruža ažurirani portal Your Europe.

Zainteresirani za širenje mogućnosti rada u Europi imaju priliku doznati sve što im pruža ažurirani portal Your Europe.

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva s Glavnom upravom Europske komisije za unutarnje tržište, industriju, poduzetništvo te mala i srednja poduzeća organizira online događaj na temu Rad u Europi – širenje mogućnosti. Održat će se 27. travnja od 12:00 do 13:00.

– Tijekom tog digitalnog događaja otkrit ćete ažurirani portal Your Europe i nove interaktivne značajke za pomoć građanima i tvrtkama kod selidbe, rada, boravka ili poslovanja bilo gdje u Europskoj uniji. Tijekom tematskih sjednica stručnjaci EU-a i nacionalnih tijela te organizacije za potporu odgovarat će na pitanja sudionika i raspravljati o sljedećim koracima. – ističu organizatori. 

Gostovat će domaći i strani poduzetnici, a događaj će voditi Ivan Šarić. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se pridružiti na poveznici

– Digitalne tehnologije imaju velik utjecaj na naš svakodnevni život i na način na koji radimo i poslujemo, putujemo, komuniciramo i odnosimo se jedni prema drugima. S druge strane, puno javnih službi još uvijek se temelji na papirnatim dokumentima ili uključuje postupke koji zahtijevaju puno vremena i novaca. S ciljem stvaranja pravog digitalnog jedinstvenog tržišta Europska unija usko surađuje sa svojim državama članicama kako bi pojednostavili pristup praktičnim informacijama o administrativnim pravima, pravilima i procesima kroz jedinstveni digitalni pristupnik: youreurope.eu. – pojašnjavaju organizatori. 

FOTO: PIXABAY