LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nisamtrazila.com

Pojavila se nepouzdana stranica za dijeljenje priča o seksualnom zlostavljanju – ne pišite ništa ondje!

Kontaktirali smo inicijativu Nisam tražila kako bismo provjerili je li web-stranica nisamtrazila.com njihova i gdje se trebate javiti ako želite podijeliti svoju priču!

Kontaktirali smo inicijativu Nisam tražila kako bismo provjerili je li web-stranica nisamtrazila.com njihova i gdje se trebate javiti ako želite podijeliti svoju priču!

Nisam tražila regionalna je inicijativa pokrenuta nakon što je glumica Milena Radulović optužila redatelja Aleksića za silovanje kada joj je bilo samo 17 godina. Inicijativa sada ima nekoliko kanala putem kojih žrtve seksualnog zlostavljanja mogu anonimno podijeliti svoju priču, no pojavila se i nepouzdana stranica.
Vezano:
Naime, prava domena web-stranice inicijative glasi nisamtrazila.org i na njoj su objavljene ispovijesti žena koje su odlučile podijeliti svoju priču, ali upišete li u Google nisamtrazila.com, također ćete naići na web-stranicu koja je predstavljena kao stranica inicijative te na njoj možete objaviti svoju priču. Ispovijesti bi trebale biti podijeljene prema državama, no za sada nema još nijedne. 

FOTO: Screenshot/nisamtrazila.com (nepouzdana stranica)

FOTO: Screenshot/nisamtrazila.org (pouzdana stranica)
 
Iako nije jasno radi li se o lažnoj stranici ili je samo netko htio kreirati stranicu koja bi koristila inicijativi, najbolje je koristiti već poznate izvore, odnosno Facebook grupu Nisam tražila ili e-adresu inicijative nisamtrazila@gmail.com kako ne biste riskirali zloupotrebljavanje vašeg ionako već traumatičnog iskustva. Da nije riječ o njihovoj stranici, potvrđuju nam i iz same inicijative:
– Stranica nisamtrazila.com nije naša. Ne šaljite ništa tamo. Naša domena je nisamtrazila.org.
FOTO: PIXABAY