LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Putopisno predavanje

Pet djevojaka progovara o volontiranju na rubu Afrike

Ako želiš saznati sve o običajima, hrani, kulturi i gostoprimstvu Maroka, ne propusti putopisno predavanje.

Ako želiš saznati sve o običajima, hrani, kulturi i gostoprimstvu Maroka, ne propusti putopisno predavanje.

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku održat će se putopisno predavanje o Maroku. Događaj je zakazan za četvrtak, 9. studenog, u 18 sati (soba broj 54, 2. kat). Pet djevojaka koje su ovo ljeto provele volontirajući na samom rubu Afrike kroz AIESEC-ov program Global Volunteer podijelit će svoje priče.

Pridruži se i upoznaj marokansku kulturu, saznaj sve o običajima, hrani i nevjerojatnom gostoprimstvu ove predivne zemlje te otkrij koji te kulturalni šokovi mogu dočekati u Maroku. Poslušaj njihovo nezaboravno i jedinstveno iskustvo o putu u Saharu, ali i u Casablancu, Marakesh, Fez te u očaravajući plavi biser – Chefchauen.

Oslobodi se predrasuda i iz prve ruke saznaj kako zaista izgleda svakodnevni život u jednoj muslimanskoj zemlji. Možda te ovo putopisno predavanje potakne da se i ti odvažiš otkriti novu zemlju, kulturu ili pak kontinent. Dodatne informacije potraži na Facebook događaju.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: WIKIPEDIA