LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Globalni tjedan poduzetništva

Nova je era poduzetništva; studenti su je odlučili približiti Osječanima!

Od utorka do četvrtka, zahvaljujući studentima iz EWoB-a, Osječani imaju priliku poslušati što stručnjaci kažu o novoj eri poduzetništva, ali i o svojim putevima kroz izazove suvremenog društva.

Od utorka do četvrtka, zahvaljujući studentima iz EWoB-a, Osječani imaju priliku poslušati što stručnjaci kažu o novoj eri poduzetništva, ali i o svojim putevima kroz izazove suvremenog društva.

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku već dvanaestu godinu organizira bogat program u Globalnom tjednu poduzetništva. Ove se godine održava od 19. do 21. studenog 2019.

Global Entrepreneurship Week obilježava se svake godine u studenome, a njime se mladi pozivaju da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla. Ovogodišnja je tema Nova era poduzetništva, a posjetitelji u Osijeku imat će priliku čuti razne stručne predavače koji će govoriti o vlastitom putu kroz izazove suvremenog društva do samog uspjeha. 

Službeno otvorenje zakazano je za utorak u 13:00. Prvo predavanje s početkom u 13:20 održat će Kristijan Glibo, vlasnik tvrtke Beyondi. Posjetitelji će potom moći poslušati još troje predavača: Alena Nađsombata, Katarinu Horvat i Enu Valentinu Đerek. 

Prvo predavanje u srijedu, s početkom u 12:00, rezervirano je za Lea Vinkovića. Uz njega predavanja će održati Ivan Matejašić, Ivan Škojo te Eva Bošković. 

Četvrtak je posljednji, ali nikako manje zanimljiv dan GEW-a. Najprije će govoriti poznati marketinški stručnjak Marijan Palić, nakon njega slijede blogerica Sanja Mijac te Mirko Logožar – osnivač edukativne platforme Different.

Više informacija o samom događaju i gostima predavačima potražite na društvenim mrežama EWoB-a. Iz Udruge poručuju da pripremaju zanimljiva iznenađenja i vrijedne nagrade.

FOTO: EWOB