LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Laurent Schwarz

Nevjerojatno: ovaj dvogodišnji njemački umjetnik prodaje slike za 7 tisuća dolara!

Ono što njegove slike čini posebnima je način na koji integrira prepoznatljive figure, poput slonova, dinosaura i konja, u svoje šarene kompozicije.

Ono što njegove slike čini posebnima je način na koji integrira prepoznatljive figure, poput slonova, dinosaura i konja, u svoje šarene kompozicije.

Dvogodišnji umjetnik iz Njemačke, Laurent Schwarz, oduševljava svijet svojim slikama koje se prodaju za nevjerojatnih 7000 dolara. Njegova strast prema slikanju prvi je put primijećena prošle jeseni tijekom obiteljskog odmora, kada je mali Laurent uporno odbijao napustiti sobu za aktivnosti u odmaralištu. Dok su se druga djeca zabavljala igrom, ovaj mali umjetnik provodio je sate slikajući, što je njegovim roditeljima otkrilo njegov izvanredni talent. Slike koje je stvorio u tom razdoblju ubrzo su privukle pažnju, a zainteresirani kolekcionari sada su spremni izdvojiti tisuće dolara za njegova djela.

Nakon povratka kući, roditelji Lisa i Philipp Schwarz prepoznali su njegov izvanredni talent i opremili ga vlastitim ateljeom. Laurent je brzo počeo stvarati apstraktne slike koje su privukle pažnju ljubitelja umjetnosti diljem svijeta. Njegovi radovi odlikuju se eksplozijom boja i neobičnim tehnikama za tako mladu dob, što je rezultiralo velikim interesom među ljubiteljima umjetnosti. Ono što njegove slike čini posebnima je način na koji integrira prepoznatljive figure, poput slonova, dinosaura i konja, u svoje šarene kompozicije.

Njegova majka Lisa odlučila je podijeliti Laurentova djela na Instagramu, što je izazvalo veliki interes javnosti. S preko 50 tisuća pratitelja, Laurentova umjetnost postala je tražena među kolekcionarima.

Ovo je maskota Svjetskih sveučilišnih ljetnih igara, već je privukla veliku pozornost u Parizu


 

Njegovi radovi izloženi su na najvećem umjetničkom sajmu u Münchenu, ART MUC-u, u travnju ove godine. Laurentova umjetnička budućnost izgleda svijetla, a već se planiraju izložbe u New Yorku.

Prijavite se za međunarodnu razmjenu mladih u Njemačkoj i sudjelujte u promicanju očuvanja okoliša



Sav zarađeni novac pohranjuje se na računu do Laurentove 18. godine. Roditelji naglašavaju da ne prisiljavaju Laurenta na slikanje te da je sve prepušteno njegovim željama. Kada poželi slikati, Laurent jednostavno kaže: „Mama, slikati.”
 
@laurents.art ⁣Experience the amazingly inspiring transformation from a blank canvas to a fascinating work of art 🎨🐘⠀ ⠀ ⠀ Which animals can you see in my time-lapse?⠀ ⠀ ⠀ #laurentschwarz #laurentsart #art #kunst #color #colorful #painting #abstractart #abstract #artgallery #artlover #artstar #talent #child #childrensart #fun #elephant #zoo #imagination #creative #speeddrawing ♬ Originalton - Carsten Lindner
IZVOR: NEW YORK POST
FOTO: LAURENT SCHWARZ, FACEBOOK