LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„The Mini Power” brzo i efikasno puni mobitel

Mini punjač za iPhone korisnike

Ako putujete ili ste u žurbi, The Mini Power je idealan punjač u slučajevima kada niste u mogućnosti koristiti klasičan iPhone punjač.

Ako putujete ili ste u žurbi, The Mini Power je idealan punjač u slučajevima kada niste u mogućnosti koristiti klasičan iPhone punjač.

Iako se iPhone može pohvaliti činjenicom da je jedan od najpoželjnijih mobitela današnjice, većina korisnika spominje trajnost baterije kao veliku manu. S obzirom da nekad u žurbi ne stignemo napuniti mobitel, osmišljen je punjač The Mini Power.

Ovaj punjač je vrlo malen te se zasniva na Paper Battery tehnologiji. Namijenjen je samo za hitne situacije kada vam treba mobitel, stoga ima male kapacitete od 2, 4 i 6 sati. Ipak, to je dovoljno za punjenje uređaja u slučajevima kada u blizini nemate punjač ili utičnicu.

Sve što trebate učiniti je staviti ga utor mobitela. Ugodnog je dizajna i vrlo koristan. Osim toga, ova baterija se može reciklirati kao i uobičajene baterije. Yanko, dizajnerski studio zaslužan za izum malenog punjača, ove je godine na Red Dot Awardsu osvojio nagradu za koncept dizajna.

Mini power 

Punjač, FOTO : http://wall.hr/design/zaboravite-na-ispriku-prazna-mi-je-baterija/

Iako ga zasad nema na našem tržištu, The Mini Power je već dostupan u trgovinama gdje se prodaju punjači za iPhone i ostala dodatna oprema.

FOTO: WALL