LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Budući lideri međunarodnog razvoja na forumu u Japanu

Međunarodni razvojni forum mladih 2015.

Međunarodni razvojni forum mladih 2015. održat će se u Tokiju od 1. do 8. ožujka 2015. godine pod sloganom „Dizajnirajmo našu budućnost“.

Međunarodni razvojni forum mladih 2015. održat će se u Tokiju od 1. do 8. ožujka 2015. godine pod sloganom „Dizajnirajmo našu budućnost“.

Međunarodni razvojni forum mladih 2015. bit će održan u Tokiju od 1. do 8. ožujka 2015. godine. Prošle godine su organizatori Foruma, zajedno s 38 mladih ljudi odabranih između 900 kandidata iz sto zemalja svijeta, dizajnirali i oblikovali budućnost međunarodnog razvoja. Time je stvorena platforma budućih lidera međunarodnih razvojnih zajednica koja će djelovati lokalno inovativnim metodama razvoja.

Pod sloganom „Dizajnirajmo našu budućnost“, organizatori žele istaknuti glavne ciljeve projekta: izgradnju kontinuirane mreže mladih zainteresiranih za međunarodni razvoj, omogućiti mladima da prošire svoje znanje, vrijednosti i način razmišljanja te postizanje rezultata koji stvaraju promjenu društva.

Na Forumu mogu sudjelovati kandidati iz cijeloga svijeta koji imaju između 18 i 28 godina.

Pokrivanje troškova ovisi o zahtjevima sudionika, a dijeli se u tri kategorije – pokriće svih troškova, plaćenje kotizacije od 280 dolara i samostalno pokriće svih troškova. Kotizacija pokriva troškove hrane i noćenja sudionika.

Prijaviti se možete do 9. prosinca na službenoj web stranici na kojoj možete pronaći i dodatne informacije, kao i na Facebook stranici IDYF-a.

FOTO: YOUTHORJ BLOGSPOT