LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Putopisno predavanje

KMS: 55 država u ruksaku 25-godišnjeg Igora

Kako izgleda ručak kod najboljeg svjetskog kuhara, kako je spavati u palači kraj jordanskog kralja i trčati ispred bikova u Pamploni, otkrit će Igor Tomić.

Kako izgleda ručak kod najboljeg svjetskog kuhara, kako je spavati u palači kraj jordanskog kralja i trčati ispred bikova u Pamploni, otkrit će Igor Tomić.

Inženjer građevine i veliki avanturist, 25-godišnji Igor Tomić održat će putopisno predavanje Svijet u mom ruksaku u Klubu mladih Split. Događaj je zakazan za ponedjeljak, 26. ožujka u 18:30. 

Igor Tomić sa 16 godina posjetio je točno 0 država, a sada iza sebe ima nevjerojatnih 55 posjećenih država na 6 kontinenata. Njegove brojne i komične avanture primjer su kako putovati bez velike svote novca i korištenjem platforme Couchsurfing. Ovom će prilikom prezentirati kako izgleda ručak kod svjetskog kuhara broj 1 Jamieja Olivera, kako je spavati u palači kraj jordanskog kralja i trčati ispred bikova u Pamploni.

Igor je svojim avanturama došao i do nekih nevjerojatnih podataka vezanih i za naša područja. Konkretno, prikazat će koje su to niti koje vežu Hajduk s Černobilom. Također, pričat će o tome kako su izbjegli krokodile i čuvene srednjoameričke zatvore, kako izgleda partijanje s američkim redateljima i manekenkama u Santoriniju te plesanje Maora na dalekom Novom Zelandu. Osim što iza sebe ima iskustvo života na Kubi za vrijeme uragana Irma iz 2017, igrom slučaja postao je junak prosvjeda seljaka i rudara u Gvatemali.

FOTO: FLICKR