LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OBRAČUN S MEDVJEDOM

Kao scena iz filma: Dvojicu studenata napao grizli, jedva se spasili

Očekuje se da će se Lowry i Cummings potpuno oporaviti.

Očekuje se da će se Lowry i Cummings potpuno oporaviti.

Protekli vikend dvojicu studenata iz Wyominga u SAD-u napao je grizli. Mladići Kendell Cummings i Brady Lowry vraćali su se do svojeg automobila, a Lowry je već tada primijetio i medvjeđe tragove na tlu. Nije prošlo dugo, a grizli ga je već uhvatio, piše CNN.

Počeo me prilično jako gristi. Uhvatio me za lijevu ruku i tresao me okolo, slomio mi ju je, rekao je Lowry.

Njegov studentski kolega, Cummings, pokušao je vikom i bacanjem stvari na medvjeda odvući mu pažnju, međutim bez uspjeha. Već u sljedećem potezu je skočio na medvjeda i strgnuo ga s Lowryja.

Zatim je medvjed došao po Cummingsa koji je rekao da ga je životinja malo izgrizla, a nakon toga medvjed je odlutao. Cummings je vikao za Lowryjem, ali prije nego što je stigao Lowryjev odgovor, medvjed se vratio i ovaj put ugrizao Cummingsa za glavu i obraz.

Lowry je rekao da je potrčao na planinu da nazove 911, a u nekom trenutku je slučajno pogledao dolje i vidio dvojicu drugih kolega od kojih su se on i Cummings razdvojili tijekom pješačenja.

Jedan od tih kolega zatekao je Cummingsa kako natopljen krvlju šepa niz planinu. Studenti su naizmjenično nosili Cummingsa, koji je pretrpio najteže ozljede. Na sreću, nedugo zatim su ih pokupili farmeri te na kraju i hitna služba. Očekuje se da će se Lowry i Cummings potpuno oporaviti.

 

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA