LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Autobusna kompanija „Megabus“

Iz Italije do Pariza i Londona za 1,5 euro

Ako ovog ljeta planirate putovati Europom, zasigurno će vas zanimati nevjerojatne ponude Megabusa.

Ako ovog ljeta planirate putovati Europom, zasigurno će vas zanimati nevjerojatne ponude Megabusa.

Britanska niskobudžetna autobusna kompanija „Megabus“ od 24. lipnja svoje usluge nudi i u Italiji. Točne rute iz Italije prema 150 europskih destinacija možete provjeriti ovdje.

Novost u ponudi jest međunarodna linija koja povezuje Italiju s Francuskom i Velikom Britanijom. Na tim linijama možete putovati od 8. srpnja. Povodom otvaranja novih linija, u prodaji su nevjerojatno jeftine cijene autobusnih karata. U ponudi su karte već od 1,5 eura, odnosno karta košta 1 euro, a 50 centi naplaćuju se troškovi rezervacije.

Akcijske cijene karata vrijede za putovanja iz Milana i Torina prema Lyonu, Parizu i Lilleu u Francuskoj te Londonu u Velikoj Britaniji. Akcija vrijedi za putovanja od 8. do 12. srpnja.

Karte možete rezervirati na službenim stranicama Megabusa. U cijenu je uključena prtljaga do 20kg.

Ako vam ne odgovaraju ovi termini, redovito provjeravajte mrežne stranice Megabusa jer su uglavnom tijekom ljetnih mjeseci u ponudi slične akcije među europskim gradovima. Megabus povezuje više od 150 europskih destinacija. Svoje usluge nudi u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Luksemburgu, Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji.

FOTO: FLICKR/MOYAN BRENN