LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europski parlament

Instragram natječaj u kojem možete osvojiti putovanje u Strasbourg

Sudjelujte u Instagram natječaju Europskog parlamenta i osvojite putovanje na Europski događaj za mlade 2018. u Strasbourgu. Natječaj traje do 22. travnja 2018.

Sudjelujte u Instagram natječaju Europskog parlamenta i osvojite putovanje na Europski događaj za mlade 2018. u Strasbourgu. Natječaj traje do 22. travnja 2018.

Europski događaj za mlade održava se od 1. do 2. lipnja u Europskom parlamentu u Strasbourgu, a sudjelovati možete ako se uključite u fotografski natječaj Europskog parlamenta na službenom Instagram profilu. Natječaj se odnosi na sve koji žive u jednoj od država članica Europske unije, imaju preko 18 godina te u potpunosti posjeduju fotografiju koju prilažu u natječaju. 

Sudjelovati možete tako da odaberete jednu od pet tema ovogodišnjeg EYE-a i ilustrirate ju fotografijom. Teme su:

  • #YoungOld
  • #RichPoor
  • #ApartTogether
  • #SafeDangerous
  • #LocalGloba

Možete priložiti neograničen broj fotografija u bilo kojoj kategoriji. Svoju fotografiju podijelite s oznakom #EYE2018 i oznakom kategorije te tagirajte @europeanparliament i @ep_eye. Natječaj traje do 22. travnja 2018.

Pet će sretnih dobitnika biti pozvano na dvodnevni EYE u Strasbourgu. U svakoj će kategoriji biti izabran jedan dobitnik, a tijekom natječaja Instagram profil Europskog parlamenta dijelit će najbolje fotografije. Dobitnici će biti izabrani prema najvećem broju lajkova. Izbor najboljih uradaka bit će izložen zajedno s pobjedničkim fotografijama tijekom EYE događanja u Parlamentu.

FOTO: WIKIPEDIA