LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Postdoktorske pozicije

Institut za neuroznanost u Španjolskoj nudi dvogodišnji posao; godišnja plaća do 35 tisuća eura

Španjolski institut sa sjedištem u Alicanteu nudi zaposlenje osobama koje imaju doktorat iz područja medicine. Ponuđena im je godišnja plaća od 29 do 35 tisuća eura, kao i potpuno zdravstveno osiguranje.

Španjolski institut sa sjedištem u Alicanteu nudi zaposlenje osobama koje imaju doktorat iz područja medicine. Ponuđena im je godišnja plaća od 29 do 35 tisuća eura, kao i potpuno zdravstveno osiguranje.

Institut za neuroznanost iz Alicantea u Španjolskoj dodjeljuje šest postdoktorskih pozicija u programu vezanom za nagradu Severo Ochoa za španjolske centre za izvrsnost. Natječaj je otvoren za osobe koje imaju završen doktorat prije 15. studenoga 2018. godine, bilo koje nacionalnosti te je poželjno da imaju istraživačkog iskustva.

Zaposlenici će ugovor o zapošljavanju potpisati na dvije godine s bruto godišnjom plaćom od 29 do 35 tisuća eura, ovisno o iskustvu kandidata. Ugovori će biti pripremljeni u skladu sa španjolskim zakonima te će zaposlenici biti uključeni u opći sustav socijalnog osiguranja Španjolske čime će istraživači i njihove obitelji primiti puno zdravstveno osiguranje.

Istraživači će imati priliku prisustvovati predavanjima vezanima uz vođenje laboratorija kako bi i sami stekli vještine upravljanja laboratorijem. Zainteresirane osobe prije slanja prijave moraju kontaktirati Voditelja istraživača jednog od timova u Institutu za neuroznanost i dobiti njegovu podršku, a lista timova navedena je na poveznici.

Prijava mora sadržavati sljedeće dokumente (u PDF formatu): pismenu podršku Voditelja istraživača, kratak životopis (koristite zadani model format), motivacijsko pismo (jedna stranica), kratak opis dvogodišnjeg projekta (navedena najmanje jedna tema definirana u Strateškom planu projekta), dva pisma preporuke. Ista se šalje do 15. studenoga 2018. godine u 15:00 isključivo na adresu elektroničke pošte: so-neurociencias@umh.es

FOTO: FLICKR