LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Borba s pandemijom

Prvi Hrvat cijepio se protiv korone, riječ je o specijalizantu koji je studirao u Zagrebu

Protiv koronavirusa službeno je cijepljen prvi Hrvat, koji živi i radi u Engleskoj. Na društvenim mrežama našalio se na račun teorija zavjera.

Protiv koronavirusa službeno je cijepljen prvi Hrvat, koji živi i radi u Engleskoj. Na društvenim mrežama našalio se na račun teorija zavjera.

Zlatan Ibradžić, 29-godišnji liječnik rodom iz Siska, koji je studirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, prvi je Hrvat koji je primio cijepivo protiv koronavirusa, piše Dnevnik.hr. Cijepio se u Nottinghamu kao specijalizant na odjelu plastične kirurgije u bolnici Nottingham City Hospital dan nakon što je cjepivo primila i prva žena na svijetu.

Cijepljenje je ondje, kako je rekao Ibradžić, na dobrovoljnoj bazi, cijepe se medicinski djelatnici i starije osobe te zatim svi ostali ljudi. U intervjuu za Večernji iskoristio je priliku da istakne da cjepivo nije nešto što je smiksano na brzinu:

– Imamo izbor. Važno je reći da to nije cjepivo smiksano tijekom noći. To je prošlo toliko filtera i kriterija. Poput novog automobila – prije nego izađe iz tvornice, sve će se detaljno provjeriti i ispitati.

Ibradžić nije nakon cjepiva imao nikakve nuspojave, a u subotu se na svojem profilu našalio da još uvijek čeka naredbe od Bill Gatesa koji Windows da instalira, aludirajući pri tome na razne teorije zavjere koje već mjesecima kruže svijetom.

Day three since I received PfizerBioNTech vaccine for Covid-19. Still awaiting commands from Bill Gates which Windows to...

Objavljuje Zlatan Ibradžićsubota, 12. prosinca 2020.
FOTO: PIXABAY