LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stanje mu je trenutno kritično, ali stabilno...

Glumac Jeremy Renner nakon teške nesreće završio u bolnici

Jeremy Renner, glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su „Dolazak“ te ulogom Clinta Bartona, odnosno, Hawkeyja, u 2023. godinu ušao je sa teškom nesrećom zbog koje je trenutno u kritičnom stanju.

Jeremy Renner, glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su „Dolazak“ te ulogom Clinta Bartona, odnosno, Hawkeyja, u 2023. godinu ušao je sa teškom nesrećom zbog koje je trenutno u kritičnom stanju.

Glumac Jeremy Renner koji je svoju prominentnost u Hollywoodu ostvario ulogom u filmu „Narednik James“ (2008), a poslije toga nizao kino hitove kao što su Američki Varalice“ (2013), Dolazak“ (2016), ali i one najsimboličnije kao što su filmovi o Marvelovim Osvetnicima u kojima je Renner tumačio najpreciznijeg streličara na svijetu Clinta Bartona poznatijeg kao Hawkeye, završio je u bolnici nakon teške nesreće. 

Renneru je početak 2023. godine definitivno negativno započeo jer je glumac, sudeći po svemu, pokušavajući raščistiti snijeg koji ovih dana zatrpava dijelove SAD-a pred svojom kućom na jezeru Tahoe, doživio incident u kojemu mu je ralica prešla preko noge. 

Nevjerojatna sreća jest da je njegov najbliži susjed ujedno i liječnik koji je unesrećenome Renneru podvezao nogu da bi ublažio obilno krvarenje. Glumac je promptno bio prebačen helikopterom u bolnicu gdje je do sada pretrpio dvije operacije. 

Rennerov glasnogovornik potvrdio je da je glumac osim ozljede noge doživio i ozljede prsnog koša. 
Možemo potvrditi da je Jeremy u kritičnom, ali stabilnom stanju s ozljedama koje je pretrpio nakon što je ranije danas doživio nesreću povezanu s vremenom dok je čistio snijeg. Obitelj je s njim i ima svu potrebnu skrb, rekao je glasnogovornik za Hollywood Reporter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Jeremyjeva obitelj želi izraziti svoju zahvalnost nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koje su se brinule o njemu, vatrogasnoj i spasilačkoj službi Truckee Meadows, šerifu okruga Washoe, gradonačelnici Reno Cityja Hillary Schieve te obiteljima Carano i Murdock, stoji dodatno u izjavi njegovog glasnogovornika.
Obitelj je, također, silno oduševeljana i cijene izljev ljubavi i podrške njegovih obožavatelja. Mnogi slavni su već javno izrazili svoju podršku Renneru putem socijalnih mreža. Glumac Mark Ruffalo, jedan od Rennerovih kolega koji se oglasio povodom glumčeve nesreće.
Molimo se za našeg brata @jeremyrennera za potpun i brz oporavak, objavio je Ruffalo na svojim Instagram pričama.
Tim povodom oglasili su se i redatelj James Gunn, glumica Kristy Swanson, novinar Josh Horowitz, glumac Josh Gad, ali i tvorac serije Mayor of Kingstown- Hugh Dillon, čija druga sezona u kojoj Renner tumači naslovnu ulogu počinje s emitiranjem 15. siječnja ove godine!
FOTO: YOUTUBE, SCREENSHOOT