LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvještaj sa sajma igara i interaktivne zabave

Gamescom 2014: Sony predstavio nove trailere za igre

Ako ste ljubitelj gaminga, onda znate da se ovaj tjedan u Kölnu održao najveći sajam igara i interaktivne zabave u Europi - Gamescom. Provjerite koje nove igre i trailere je predstavio Sony.

Ako ste ljubitelj gaminga, onda znate da se ovaj tjedan u Kölnu održao najveći sajam igara i interaktivne zabave u Europi - Gamescom. Provjerite koje nove igre i trailere je predstavio Sony.

Ako ste ljubitelj gaminga, onda znate da se ovaj tjedan u Kölnu održao najveći sajam igara i interaktivne zabave u Europi - Gamescom.

Iako nije razvikan i velik kao E3, možemo slobodno reći da je ovaj sajam fokusiran na one zbog kojih se igre i rade.

Gameri ovdje imaju pristup svim najnovijim igrama te tako mogu osobno iskusiti što nam donosi budućnost, a budućnost igara izgleda dosta dobro - barem su nam tako ostavili dojam svi veliki izdavači igara.

Sony, Microsoft i EA imali su zasebne konferencije gdje su predstavili i nahvalili svoje uratke, a imali su dobrih razloga za to.

Sony je ponudio najraznovrsnije igre od svih, a jedina mu je zamjerka bila nedostatak PS Vita naslova što su vlasnici tih handheld konzola protumačili kao određeno distanciranje Sonyja od vlastitog proizvoda. Vjerujemo da to nije tako, ali da su mogli najaviti nešto za Vitu – mogli su.

Ono što su dobro napravili jest pregršt novih trailera za već ranije najavljene igre koje trebaju izaći u 2014. i 2015. godini te najave novih naslova koje do sada nismo vidjeli.

Novi traileri igara

The Order: 1886 

Fenomenalna steam punk akcija iz trećeg lica. Ako volite viktorijanski London i alternativnu prošlost gdje se isprepliće tehnologija i mistika uz skoro fotorealističan prikaz istog, onda je ovo igra za vas. U traileru sa Gamescoma možete vidjeti kakvu ulogu u svemu tome ima Nikola Tesla.

inFamous: First light

Još jedna PS ekskluziva. Ako ste zaigrali inFamous Second son, onda ćete biti upoznati s glavnom protagonisticom ovog nastavka. Fenomenalna grafika, super moći,  puno objekata koje možete raznijeti u komadiće... Što još čovjeku treba da bude sretan?

Bloodborne 

Ova igra je ostavila više pitanja nego odgovora. Nakon pojave kratkog gameplaya prije neki mjesec (vjerujemo da se radilo o namjernom leaku) povelo se puno priče o čemu se tu radi. Igra je mračna, teška i pomalo podsjeća na Dark Souls. Navodno je ipak nešto jednostavnija i lakša za igranje. Grafika je opet vrhunska, a atmosfera sve samo ne i optimističma. Vrlo obećavajuće.

Destiny 

Activision se pridružio Sonyju na Gamescomu i otkrio nove detalje o sada već poznatom nadolazećem naslovu Destiny. Vlasnici PS 4 konzola nedavno su mogli isprobati betu i sami ocijeniti igru. Povratne reakcije bile su više nego odlične i ova igra je očito predodređena da postane veliki hit na svim platformama, ne samo na PS4. U prilog toj tvrdnji ide i činjenica da je ovo novi IP koji ima najveći broj prednarudžbi u povijesti. U nastavku je trailer koji je prikazan na Gamescomu i koji je fokusiran na multiplayer aspekte igre.

Far Cry 4 

O ovoj igri je već bilo dosta riječi, a ono što je predstavljeno na Sony presici je da ćete moći zaigrati FC4 u co-opu s prijateljima. Ništa novo, zar ne? Osim što vaši prijatelji neće morati posjedovati igru.

Terraway Unfolded

Media Molecule, tvorci Little Big Planeta, donijeli su jednu od naljepših i najoriginalnijh igara za PS Vitu – Terraway. Maštoviti svijet u kojem je sve od papira i gameplay koji je u potpunosti iskoristio sve funkcije Vite oduševio je kritičare i gamere. Na Gamescomu su predstavili novi Terraway za PS4. Kako će to izgledati na perjanici Playstation familije, pogledajte u traileru.

Pored gore navedenih igara, prikazani su još i Alienation, Wild, Drive Club, Until Dawn, Metal Gear Solid 5, Middle Earth: Shadow of Mordor, Hollow Point, Ninja Theory, The tomorrow children, Vanisihing of Ethan Carter i nešto što su nazvali PT.

Na kraju se ispostavilo da je PT u stvari novi nastavak Silent Hill-a. Hideo Kojima je u potpunoj tajnosti radio na igri sa Guillermom Del Torom. A kao da to nije bilo dosta, glavnog protagonista utjelovit će Norman Reedus (svi koji su gledali Walking Dead znat će o kome se radi).

A što nam je Microsoft pripremio? Možemo reći samo velike stvari i podosta drugačiji pristup od Sonya. Detaljnije o tome u idućem nastavku ovog, slobodno možemo reći, kratkog pregleda događanja na Gamescomu 2014.

Za sva pitanja i više detalja o dostupnosti nekih gore navedeni igara posjetite web stranicu Game Rocka ili se javite na mail info@gamerock.hr.

FOTO: FACEBOOK